En dryg natt lär det bli...

Mitt plan går kl. 06.15 till Rom imorogn bitti. Jag ska ta en buss från Sumpan kl. 04.04. Det är svårt att veta om en ska försöka sova innan eller inte. Det bästa är att göra det, men blir ju så usel sömn. Jag ska ställa klockan på 03.30, så bör jag hinna med rätt god marginal. Det är dock lite knöligt att förstå exakt var busshållplatsen är, men det ska väl lösa sig.
 
En och en halv lugn dag har det blivit nu mellan resorna. Inte för att det var hektiskt i Närke, men skönt med tid där jag kan bestämma själv vad jag önskar göra.
 
Jag har försökt se ikapp ett gäng dokumentärer.
 
Den överlägset mest intressanta var "Aleksej Navalnyj: De sista dagarna i frihet". Där får en följa hur de avslöjar vilka det var som försökte mörda honom och hur han grips i Moskva. Skrämmande och rörande.
 
Resterande dokumentärer var; "Clintan i våra hjärtan" om Clint Eastwood, "Alla tiders julfilmer" om just julfilmer, "Nordkoeras röda princessa" om Kim Yo-jong, "Musk vs. Bezos - Rivaler i rymden", och den här var ändå rätt intressant, jag lärde mig lite mer om Elon Musk. "Året var special - Almstriden", skönt att jag äntligen lyckades förstå var de där almarna faktiskt står någonstans. Det har jag inte fattat förrän nu, så snart får jag gå dit och kika på dem och ta en bild och lägga upp här :-). Till sist hann jag med "Aztekernas offerpyramid", en dokumentär om aztekerna generellt, men främst om deras pyramider och alla människor de offrade. Galet!
 
Som jag skrev igår hann jag även se om "Harry Potter och Hemligheternas kammare". Filmen var lika bra som när jag såg den sist, och jag skulle definitivt kunna se den igen, men nu lär det väl dröja :-).
 
...jag är så osugen på den här natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0