Lördag

Förkylningen är bättre, men jag känner mig lite tröttare än vanligt.
 
Nu har jag faktiskt hunnit med en bok i veckan under de senaste tre veckorna. Förra veckan läste jag ut "Mitt krig mot Putin" som jag köpte när jag lyssnade på Bill Browder för en tid sedan. En mycket intressant bok, och synnerligen lättläst. Jag måste köpa uppföljaren.
 
Under den här veckan har jag läst "Bibeln på 100 minuter" som jag köpte i somras i Vadstena kolsterkyrka. Boken är en sammanfattning av Bibeln kan en säga. Jag har en annan sådan bok som är mycket mer omfattande, så det är inte nytt för mig att läsa om Bibeln. Jag blev inte övertygad av Koranen, jag blev inte övertygad när jag läste om Bibeln förra gången, och jag blev det inte nu heller. Till skillnad från Koranen tycker jag dock Bibeln innehåller en del saker som ialf är något tankeväckande, men det är ändå långt ifrån vad ialf jag hoppas på. Jag tänker att det ska vara något utöver det vanliga att läsa de här verken, men det är det verkligen inte. Det känns nästan lite tragiskt.
 
Så himla mycket annat har jag inte hunnit med under veckan. Jag såg en dokumentär vid namn "Flygplan till Heile Selassie" om ett gäng svenska piloter som kraschade vid Amalfikusten 1947. Något jag inte hade hört talas om förut, och sådant förundrar mig en del.
 
Jag såg även serien om "Åmselemorden" som jag nog tror att jag minns bitar ifrån när det hände. Oerhört tragiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0