Den jobbiga känslan av att känna igen, men inte kunna placera

Idag har jag, som vanligt något fragmentariskt, sett filmen "Ant-Man". Rätt bra måste jag säga med lite mer värme och mindre våld än många andra marvelfilmer. Jag antar dock att våldet är lite grejen med dessa filmer, så det är väl svårt att skala ned på det för mycket, men i "Ant-Man" tyckte jag ändå de verkade göra ett försök.
 
Något som störde mig i filmen var att det var med ett gäng skådisar som jag kände igen, men inte kunde placera. Bland annat Corey Stoll som var utmärkt. När jag kollade upp honom måste det ha varit från "House of Cards" jag kände igen honom. Även Evangeline Lilly gav samma känsla, och efter att ha kollat upp henne var det ju från "Lost" jag kände igen henne. Martin Donovan var den sista som störde mig, och honom hade jag ju sett rätt nyligen i "Archive 81", men hjärnan ville inte koppla.
 
Annars har vi varit på en visning i Årstaberg. En lägenhet som kanske inte var superintressant, men vi ville se området. Rätt tafatt mäklare måste jag säga. Antar att de inte behöver göra så mycket för att sälja.
 
Sedan gick vi runt lite på söder eftersom vi skulle käka på "Hermans". Jag ska bjuda på ett par bilder därifrån :-).
Det här är säkert hånfullt och respeklöst, men jag har rätt svårt att tåla att mitt namn används i de här sammanhangen. Ja, jag var inte först, men ändå, det stör mig :-).
Inte för att jag och Cornelis har så mycket gemensamt, men jag tror ändå att jag hade uppskattat honom om jag hade träffat honom. Jag kände inte till "Cornelisparken" sedan tidigare, men det var en rätt mysig plats med fin utsikt över vad jag tror kallas "Saltsjön".
 
"Hermans" bjöd även på en trevlig lunch, och innan dess tror jag nog vi stötte på David Wiberg från "Varanteatern".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0