Hulken

Jag har nu suttit och funderat lite på vilket sätt Huken har funnits i mitt liv? Jag kan inte komma på så mycket, han har alltid funnits där, men det är svårt att säga varför. Jag kan säkert ha sett något av TV-serien från 70-talet som barn, eller någon serietidning. Det är dock inget som satt sig.
 
Att jag började fundera på det nu beror på att jag under ett par dagar sett filmen "The Incredible Hulk". Den var helt ok, men som inte så insatt i Hulken har jag lite svårt att förstå hur mycket han tål och hur långt han kan förflytta sig. Jag vet inte heller om jag tycker att Tim Roth var helt rätt scoutad som skurk. Jag hade nog dessutom velat ha lite mer berättelse om Bruce Banner och något mindre action, men på det stora hela en helt ok film som sagt.
 
När jag pluggade på universitetet har jag för mig att vi såg någon av hulken-filmerna i korridorsboendet. Jag kan dock inte minnas om det var den här eller om det var den tidigare regisserad av Ang Lee. Jag minns det dock som att jag inte tyckte den filmen var så bra, och att jag i samband med det lärde mig att Hulken är Bruce Banner och att Edward Norton gestaltat Bruce Banner i en film. Det verkar då konstigt om vi inte såg "The Incredible Hulk" med Edward Norton, men jag tycker jag borde känt igen mer från filmen isf. Men det har jag ju märkt förut att jag inte alltid minns så mycket som jag vill.
 
Ja, ja, det var en kort minnespromenad gällande Hulken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0