Vuxen dekadens, eller bara så det ska vara

Just nu känns det lite som att jag bara flyter med. Gör det jag tycker är roligt, eller bara för att det inte kräver så mycket fokus. Jag känner mig lite som 25 igen :-).
 
Vad innebar veckan som gick? Inte så välidgt mycket. Jag såg filmerna "Thor: The Dark World" och "Captain America: The Winter Soldier". Den förra är kul med anledning av asatron, men Portman känns ännu en gång meningslös i sin roll. Inte för att det egentligen stör mig, men ska verkligen Idris Elba spela Heimdall? Förutom detta är det ingen film som kommer sätta några större avtryck. Den senare var nog ännu mer ointressant. Mycket specialeffekter och lite charm. Ytterligare en superhjälpte presenterades. Filmerna med Captain America är nog de tråkigaste.
 
En kväll var det fotboll också, och just nu känns det som Liverpool har ett riktigt spännande lag, även om det sannolikt inte räcker till PL-guld igen.
 
I fredags blev det AW med några jobbarkompisar här i Sumpan för att fira friheten. Även om jag inte känt mig ett dugg ofri innan, så är det skönt. Ett par bira blev det. Trevligt!
 
Jag har skrivit upp några museum jag tänkt besöka, och igår gick jag och Linus till "Medeltidsmuseet". Det var väl inte jättespännande och handlade främst om Sthlm. Det fanns dock en gammal båt och lite byggnader som gav en känsla av hur det såg ut på medeltiden. Besöket var även gratis, så även om det inte var super var det ju värt ett besök.
Ungefär så här ska det ha sett ut i Sthlm på medeltiden. Förutom de okända personer som fått äran att vara med på den här bilden.
Det här var det konstigasate föremålet jag såg på museet. Jag har svårt att förstå grejen, och upplägget i en blå plasthink är på något sätt märkligt :-).
 
Efter en öl på "Pitcher's" mötte vi sedan upp Valle för middag på "Chelas" vid Hornstull. "Chelas" är en mexikansk restaurang med sparsamt utbud. Vi beställde alla någon vegensk tortillas med rätt starkt innehåll. Det var mer starkt än gott. I övrigt var det dock trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0