Klar med Mission Impossible-serien

För några dagar sedan såg jag den sista filmen i Mission Impossible-serien med Tom Cruise - Fallout. Det är en film som fått väldigt bra kritik, och visst är den snygg, men det blir för mycket biljakter och fräcka stunts. Det blir inte så mycket över till handling och personporträtt. Jag håller fortfarande "Ghost Protocol" som den bästa filmen i serien.
 
Det blir kanske lite för mycket av samma när en ser sådana här filmer efter varandra? Det är kanske bättre att se dem lite då och då? Jag kanske blir lite mättad och därför bedömer dem som sämre än vad de är...
 
Det fanns nog ingen direkt anledning till att jag såg serien nu. Jag hade sett den första filmen förut, och ialf delar av den andra. När jag har påbörjat något vill jag alltid avsluta det, så det är väl en anledning till att jag tog mig för att se serien nu. En annan är ju att filmerna fanns tillgängliga och att jag även sett några andra filmserier på sistone som jag inte sett tidigare, eller bara delar av tidigare.
 
En grej med Mission Impossible är dock att jag har sett något avsnitt av den gamla TV-serien, eller vad det var, som barn. Det kan ha varit pappa som presenterade den för mig någon gång som barn. Jag har även ett Mission Impossible-spel till NES som jag spelade väldigt mycket innan jag till slut klarade det. Det var en boss i mitten av spelet som var riktigt svår. På så vis har väl Mission Impossible haft lite mer påverkan på mitt liv än mycket annat i samma genre.
 
Slutligen ska det komma nya filmer i serien, så då lär jag väl se dem. Det är som med Bond, nu när jag sett alla blir det lite roligare när det släpps en ny film :-). ...men jag har inte sett senaste Bond än ändå :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0