Spider-Man 2

Nu är Valle sjuk, så nu har hon väl fem dagars mindre helvete framför sig :-(. För mig blir det även lite snurrigt. Jag kan inte gå till jobbet väl? Men jag måste väl kunna hämta min dator, så att jag kan jobba hemifrån?
 
Jag har en hel del jag vill teckna ner här, främst sådant jag sett i ett milt febertöcken. Jag tror dock att jag kommer att dela upp det i mindre inlägg.
 
Till rubriken, igår såg jag om "Spider-Man 2". Jag har sett den även innan, men jag kan inte riktigt minnas när. När de här filmerna släpptes ansåg jag nog inte de vara så spännande, så det var ingen större händelse, vilket det förvisso inte är nu heller, men Spider-Man som koncept har nog blivit något mer akuellt för mig nu än vad det var då. Av själva filmen mindes jag inte så mycket heller, men en del kändes igen. Det som slog mig när jag såg filmen nu, och som jag verkligen inte kan komma ihåg att jag reagerade på sist, var att "Spider-Man 2" är så bra. Den är rätt mycket bättre än den första filmen, trots att även den är mycket bra. "Spider-Man 2" är således en mycket bättre film än jag mindes den som.
 
Nu ser jag fram emot att se den tredje filmen i serien, som jag faktiskt inte tror att jag sett förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0