Lollapalooza blev lite av ett debacle

Igår var första gången jag besökte festivalen Lollapalooza i Sthlm. Jag, Nisse och Bias köpte biljett för några veckor sedan, främst för att se The Killers. Jag hade kanske köpt biljett ändå, men det känns som att den största anledningen till att det blev ett besök till festivalen under en dag var just för att se The Killers. Att jag eventuellt hade köpt ändå var för att Julianas familj var på plats, men jag gissar att jag inte hade köpt biljett om inte Nisse och Bias hade köpt, främst för att se The Killers. Lite rörigt det här, men det får vara så :-).
 
Allt började bra med festivalen. Det gick rätt smidigt att komma in och till en början var det inte så mycket folk. Vi tog en öl och tittade på ett kanske något tråkigt men väl låtande Modest Mouse. Vädret kändes även perfekt, med solsken framåt kvällen. Vi träffade även Juliana och Erik under Modest Mouse. Livet kunde inte bli så mycket bättre :-). Vi gick sedan vidare och kikade på Jimmy Eat World, som även de lät bra och som var lite roligare än Modest Mouse.
 
Jag hade sedan tänkt att köpa en Jimmy Eat World t-shirt, men det fanns ingen snygg, så det fick bli en från Modest Mouse, även om jag inte är överförtjust av bandet, men t-shirten var läcker, och jag ville ha ett minne. Vi såg sedan en kort skymt av Måneskin och ett rätt spännande Kaleo.
 
Nu hade hungern börjat hägra och det var här debaclet började. Nu hade det kommit så mycket folk att det var långa köer till alla mat- och dryckställen. Vi snackar 20 minuters väntetid typ, vilket jag inte är van med på festival. Sedan kom chockbeskedet som Nisse precis hade skämtat om innan att The Killers ställde in. De påstod att de hade fått problem med flyget från Frankrike. Att den informationen kom så sent blir en lite fundersam till, men faktum kvarstod, The Killers ställde in.
 
Här gick luften ur lite, det var ju främst på grund av The Killers vi var på festivalen, så blev det inget. Även en stor del av "innehållet" i biljettpriset gick upp i rök. Lite molokna tog vi någon öl till innan vi kikade på Imagine Dragons, ett band jag inte hade några förväntningar på, men de gjorde en utmärkt spelning. Lår vara att den karismatiska sångaren höll på med lite väl mycket publikfrieri och nästan kändes som en pastor på scen, det var ändå jävligt bra. Det vägde således upp en del av besvikelsen över The Killers.
Glädje innan The Killers beskedet :-).
Ett kanske inte helt lyckat försök att se molokna ut efter The Killers-beskedet :-).
 
Något annat irriterande är att jag blev röd runt halsen, trots att vi typ kom till festivalen vid 16.00, och att jag stod i skugga till 17.00. Jag hatar min hud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0