Millesgården

Jag vet inte riktigt varför jag känner till Millesgården. Eventuellt beror det på att mina föräldrar varit där någon gång och pratat om det. Annars är det bara något en känner till som svensk. Jag hade dock aldrig varit där förut, så idag såg jag till att jag och Valle åkte dit för att se vad det var för något.
 
På vägen dit, och hem egentligen också, hade jag hoppats på att Lidingö-broarna skulle vara något fint att kika på, och den gamla har nog viss charm, men den var svår att se med anledning av den nyare bron för bilar och den allra nyaste som inte är klar. Vi åkte ialf över den gamla bron genom att färdas på Lidingöbanan.
 
Millesgården visade sig däremot vara väldigt fint. Klart bättre än förväntat. Fina terasser och fin utsikt. Det var även fullt av skulpturer och fontäner att kika på. Jag blev lite sugen på att bo så där, men det kommer sannolikt aldrig hända :-). Dyrt att ta hand om också :-).
Idag kör vi på lite narcissism, med bilder på mig :-). Härlig utsikt, även om den kanske inte var superhärlig med massa industriområden och hamnar att kika på.
Det här är väl det som de flesta relaterar till Millesgården, förutom mig då :-).
 
Skön dag för sightseeing också. Soligt, men ändå inte för varmt för att vara i solen. Inbillar mig att det var så det var förr i Sverige, innan klimatförändringarna.
 
Hursomhelst, Millesgården var bättre än förväntat! Ska vi säga fem plus av fem!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0