Endgame och Fotografiska

En bra dag igår, om än kall och blåsig.
 
Vi besökte "Fotografiska". Där hade de bland annat en utställning av Andy Warhol som var rätt bra. Därutöver var det även en rätt snygg utställning gällande konstnärligt foto, en ointressant gällande en tant som opererat bort ett bröst och en om "black faces" som nog var den mest spännande, även om jag hade svårt att förstå hur en del av bilderna i utställningen kunde anses vara provocerande.
 
Sedan blev det middag med Linus och ett par andra på "A Bowl" på söder.
 
Stora delar av resten av dagen spenderade jag med att kika på den långa "Avengers: Endgame", och den visade sig vara en av de bättre filmerna i marvelserien. Handlingen är förvisso rätt fånig och det kompliceras inte något gällande huruvida Thanos verkligen är ond osv, men filmen i sig är mycket bra. Det är mer "handling" än strid. Även om filmen är tre timmar lång är den aldrig tråkig. Jag var rädd att "Endgame" skulle vara "lika" dålig som "Infinity War", men den är mycket bättre.
 
Nu har jag kommit rätt långt i marvelprojektet, och nu måste jag se igenom några serier, innan jag kommer fram till den nya Spider-Man-film som var tanken att se från början, men där lite andra filmer kommit emellan :-).
 
I veckan kikade jag även på dokumentären "Sfinxens hemligheter", och det jag lärde mig där var väl främst att en inte vet så mycket om sfinxen. Vem den föreställer och vad det är osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0