Förkylt, eller vad jag ska kalla det

Natten mellan lördag och söndag vaknade jag av lätt halsont. Sedan övergick det mer till en lätt smärta bakom näsan. Det är ett symtom jag ofta har i början när jag blir sjuk, men som jag aldrig har lyckats identifiera var det kommer ifrån. Sannolikt är det någon körtel inom immunsystemet som sätter igång, eller så är det någon av bihålorna. Natten till måndag fortsatte det och det började rinna mängder av slem från baksidan av näsan ner i munnen, vilket störde sömnen. Det var således rätt segt igår. Inatt blev nästa steg att en lätt hosta började och att jag fick lock för öronen. Ett milt halsont i övre delen av halsen finns även där. Nu på eftermiddagen blev jag lite piggare, men nu känner jag att näsan börjar rinna istället. Jag har även en mild och rätt torr hosta, men ingen feber.
 
Den här formen av något vag sjukdom drabbar mig relativt ofta. För frisk för att stanna hemma, men egentligen för sjuk för att jobba och leva ett normalt liv.
 
Det här året måste även ha varit ett av mina mest sjuka år i vuxen ålder. Jag har exempelvis stannat hemma från jobbet vid två tillfällen under året, och nu blev det nästan en tredje. Det har jag inte varit i närheten av förut.
 
Jag har även en del annat att skriva om, men det får bli senare i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0