Lite fest

...men allra först ett grattis, eller vad en ska kalla det, till världens bästa pappa eftersom det är fars dag idag :-). Trist att inte "kunna" vara hemma, men vi får fira ordentligt om ett par veckor :-).
 
Igår var det lite fest för ovanlighetens skull. Typ hela grabbgänget kom till Sthlm. Jag var inte involverad i planerna, men som jag förstår det hade Per sett till att alla skulle komma hit igår. Han lotsade sedan runt oss kring Tegnérgatan på lite olika pubar; The Queen's Head, Pitchers (kanske inte så exotiskt för grabbarna) och Lådan. Mycket trevligt att träffa alla igen. Var länge sedan jag träffade de flesta av dem. Det blev dock inte jättesent för mig, jag var hemma vid 12, men ett par öl mer än brukligt ialf :-).
 
Nyss köpte jag en biljett till Kim Wilde, det ska bli kul! Lite sugen på Fexeus senaste grej också, men det är nog ingen panik med att köpa biljetter om jag bestämmer mig för att gå.
 
I veckan har jag sett "Spector: mannen, musiken, mordet". Jag hade tänkt att skriva ett lite längre inlägg om bara Phil Spector, men jag tror inte jag har så mycket att säga om honom. Jag upptäckte nog honom och hans "Wall of sound" när jag höll på med alla Mp3:or. The Crystals och deras låt "Da doo ron ron" har ju länge varit en favorit. Sedan hörde jag väl när han blev misstänkt för mord, men jag lärde mig aldrig några detaljer om mordet, och det kändes som att det försvann lite från mediaintresset. När jag såg dokumentären förstod jag mer varför jag minns allt så diffust, det eftersom det tog många år innan han blev dömd och fängslad. Lite märkligt.
 
Jag har väl ett par andra dokumentärer jag vill notera här, men det får bli imorgon eller senare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0