Videokamera

Jag har alltid drömt livligt och kommer ofta igåg fragment från när jag drömmer. Jag har även gått i sömnen rätt mycket och berättat om rena hallucinationer för de jag har sovit med. Det har till och med hänt att jag fått för mig att rädda Valle någon natt från någon form av hallucination som uppkommit i glappet mellan sömn och vakenhet.
 
På senaste tiden tycker jag att mina drömmar ibland blivit ännu tydligare. Jag har haft inception-liknande drömmar, alltså att jag upplevt det som att jag vaknat upp ur en dröm i en dröm, eller att jag i drömmen resonerat om att det här är en dröm. Det senare är förvisso inte nytt för mig, men det tidigare kan jag inte komma ihåg att jag drömt förut.
 
Inatt hade jag en för mig kul dröm. Jag drömde att Peter på förra jobbet hade köpt, eller undrade, om jag önskade hänga med på en konsert med bandet "Videokamera". I drömmen tänkte jag något i form av njae, det är inget band jag känner till så jag tackade först nej, men så kom han med samma erbjudande igen, och då tänkte jag till lite och kom fram till att han måste mena bandet Kamera, ett band som jag lyssnade lite på för typ 20 år sedan. Jag vet att bandet kommit upp någon enstaka gång sedan dess, men är knappast något jag lyssnar på dagligen, och sannolikt inte hört, eller pratat om, på flera år. Ändå kom det upp i en dröm. Det är intressant hur hjärnan fungerar :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0