Framme i Varkala

Nu börjar den andra delen på den här resan. Efter en vecka i mer än röriga storstäder är det dags för en vecka surf, bad och lugn i södra Indien och Varkala. Vi kom fram till boendet för ett par timmar sedan, och vi bor i ett litet rum med utsikt över havet. Det är mörkt, så vi har inte riktigt sett hur allt är, men det förefaller utmärkt.
 
Dagen har annars främst inneburit att resa. En sista frukost på hotellet i Delhi, som vi nu fick betala för, och en billig Über till flygplatsen - Indira Gandhi Airport. För att komma in på flygplatsen måste en visa sitt pass för en vakt, och när jag gjorde det fick jag som svar "very handsome". Vet inte om jag ska tolka det som positivt, men en kul grej ialf :-).
 
Allt gick bra på flygplatsen, och även om mycket är eftersatt i det här landet har flygplatserna hittills varit moderna.
 
Den här gången flög vi med Air India i en inte alldeles ny Airbus 321. Det var lite taskigt väder så det var stundtals en skakig resa, men vi kom fram, och mat på flyget fick vi också.
 
Det är väl det jag har att säga om dagen. Imorgon blir det upp tidigt för att förska surfa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0