Gunvald dog!

Ibland känns det som att jag haft huvudet i sanden i flera år. Alltså att jag missat något, som jag inte borde ha missat, även om det det gäller nu spelar mindre roll. Det känns ändå konstigt. I söndags kväll såg jag filmen "Gunvald" i Beck-serien. Där dör Gunvald. Från typ ingenstans blir han skjuten i huvudet och dör. Det är ingen uppladdning innan, inte att han blir skadad och dör i någons armar. Han blir skjuten i huvudet, hamnar på sjukhus och dör. På sätt och vis rätt snyggt, men för mig helt oväntat. Jag hade helt missat att Gunvald inte varit med i alla Beck-filmer som släppts sedan dess, och det är rätt många. Ingen katastrof att ha missat, men det känns ändå konstigt. Jag måste väl ha läst det någonstans, men sedan glömt av det senare?
 
Hygglig Beck-film också, även om grejen att judar endast skulle ha problem med nazister är rätt tröttsam. Behöver inte säga mer om den saken, men det säger tyvärr en del om svensk kultur. Kul att Oskar går lite bananas i filmen. Även en bra insats av Peter Franzén.
 
Jag hade lite funderingar på att gå och se Anna Ternheim ikväll, men det lär jag banga. Jag hade blivit själv och vädret verkar som att det blir riktigt uselt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0