Svensexa

Även nästa tåg var försenat, men jag hann fram till Örebro precis i tid ändå. Även på vägen hem var det förseningar. Tre tåg av tre möjliga var alltså inställda eller försenade. Det är inte bara jag som är gnällig, det är problematiskt.
 
Nåväl, i Örebro har jag haft det väldigt bra. Vi har haft svensexa för Grensman. Jag var inte inblandad i planeringen, men det var kul att vara med :-). Det blev lunch på Ölhallen där en kanske inte helt överraskad Grensman dök upp. Lurendrejeriet gick ut på att han bara skulle dit och äta lunch med typ en kompis, men att vi sedan var där rätt många. Dessvärre hade hans föräldrar tänkt att komma och hälsa på, så han misstänkte att någon var i görningen när det på sina håll var lite avogt mot att föräldrarna skulle komma just igår :-).
 
Efter lunchen gick vi på en sherry-provning. Jag hade ingen som helst koll på sherry innan, men det är ett starkvin från Spanien. Jag blev inte så imponerad av själva sherryn, men det var en duktig kille som höll i det, så det var väldigt trevligt och lärorikt.
 
Kvällen spenderades sedan på Bryggerikrogen i Nora. Det visade sig vara en riktigt bra restaurang. Mycket god mat, men främst en service som var utöver det vanliga. Kunnig och trevlig personal. Fint att komma till en fin restaurang som är bra på riktigt.
 
Det blev buss till och från Nora, och på vägen hem hoppade jag och Peter av i Lillån, vilket var smidigt. Så natten har spenderats i systers familjs soffa :-). Vi var nog hemma runt 01.00 och strax efter 07.00 blev jag väckt av Levi och Lo :-). Lite trött är jag därmed nu, men glad efter en mycket trevlig gårdag och även trevlig dag idag med. Lo hade lärt sig säga Andreas också.
 
I övrigt var det första gången jag var med på en svensexa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0