Torsdag

Soporna fulla med bananflugor. Det går fort när de kommer. 
 
Positivt besked gällande pappa idag, det gjorde dagen riktigt härlig en stund.
 
Dålig börs och en del uppgivna personer på jobbet. Det är svårt att göra alla nöjda, men det som tär är att försöka göra gott men inte få något tillbaka.
 
Filmen "Mördaren ljuger inte ensam" var inte så bra. Boken har uppenbara brister som filmen dessbättre inte blundade för. I filmen fanns det en anledning till att ingen lämnade ön, och en person dog som på något sätt lyckades överleva i boken efter att inte ha andats på mycket lång tid. Varför de gjort Christer Wijk till en playboy i filmerna är dock märkligt. ...men boken tyckte jag ändå var underhållande, det var inte filmen :-).
 
Filmen "Steinar" från Beck-serien var helt ok. Steinar som person var rätt skön. Intrigen var inte så komplicerad, men funkade ok. Den bästa filmen i serien på länge.
 
Serien "Alkoholexperimenten" var också den intressant. ...eller vad kom de fram till egentligen? Alkohol är nog inte nyttigt, men är väl inte främst därför en dricker det tänker jag. Däremot tror jag att kreativiteten, uppsluppenheten och det sociala som alkoholen medför är mycket viktigt för bra samhällen. ...eller jag kanske mest hoppas det :-).
 
Prigozhin död. Inte oväntat, men det känns extra när personer som är så mycket i ropet plötsligt dör, om han nu är död, men det är han väl?
 
Resa bokad till Italien, det är bra! Johnossi ikväll, det är också bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0