Något kort

Från rätt rejäl kyla till nollgradigt nu. Jag föredrar de förra, även om det kan bli lite bitigt i kylan.
 
Natten till idag sov Juliana över här eftersom hon jobbat i Solna, kul, men lite trist att jag inte hann vara här så mycket. Jag hade julbord med jobbet, vilket förvisso inte heller var så dumt. Först en bira på Sjöstaden Skybar för att sedan gå vidare för italienskinspirerat julbord på Gradi. Det var trevligt och maten var över förväntan. Juliana hann jag även träffa en stund innan, och även lite imorse :-).
 
Tre träningspass innan jobbet den här veckan, det är jag nöjd med. Annars en vecka som inneburit mycket trötthet.
 
Det är nu klart att vi lämnar boendet den 14 januari 2024, så vi behöver bara betala halv hyra i januari vilket är bra. Däremot fick vi info om att sängen kommer veckan efter där, så vi måste lösa det på något sätt. Sannolikt genom en bäddsoffa.
 
Jag har en del att skriva om som jag sett under veckan, men jag nöjer mig med att skriva om dokumentären "Vivien Leigh, inte bara Borta med vinden" som jag såg förra helgen. Som jag brukar skriva ger det mig tillfredsställelse att kunna koppla bekanta namn till något konkret. Vivien Leigh har tidigare bara varit ett bekant namn som jag förstått varit skådis, men inte mer än så. Nu förstår jag att hon var med i "Borta med vinden", vilken är en film jag borde ha sett, men som jag inte har sett. Det mest intressanta med dokumentären var dock att Vivien verkar ha varit bipolär och levt ett uppseendeväckande stökigt liv :-).
 
Det får räcka för idag :-). Det skulle ju bara vara något kort :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0