I övrigt då?

Liverpool var usla mot Crystal Palace, men fick med sig en poäng. Kanske inte helt förvånande med ett mittfält med Henderson, Milner och Keita. En riktigt usel match på det stora hela.
 
Jag såg en serie i tre delar om Heliga Birgitta. Valle kände en massa nunnor från Rom som var med i serien. Det var ändå lite oväntat :-). Det är ju Katla och Barbara, ehh jaha? För min del ledde serien mer till att det är fler ställen jag vill besöka i Rom, men främst en olustig känsla hur folk kan ta personer som Heliga Birgitta med flera andra på allvar.
 
Jag såg även "30 Sekunder - Skotten på Sveavägen". En ny dokumentär där de genom att analysera trafikljusen på Sveavägen försöker komma fram till vad folk kan ha sett och inte. Det jag antar att de vill ha fram med dokumentären är att Christer Pettersson kan ha kommit fram till mordplatsen direkt efter mordet och där pratat med Lisbeth Palme och att hon därför blandat ihop honom med den riktiga mördaren. Kanske, men låter ändå lite märkligt.
 
Jag såg nyss "Spår i mörker" med Beck. Bra idé med mord i tunnelbanan, men Becks slutledningsförmåga är lite väl bra, precis som hans beslutsfattande är lite väl korkat. I övrigt tänker jag mig att grejen med att dataspelsintresserade barn i tunnelbanan skulle börja mörda var lite väl långsökt. Rätt spännande film ändå, trots alla brister.
 
En biljett till en konsert med Death Cab For Cutie har jag köpt också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0