Lördagen

Soligt och fint ute igår, men kanske framförallt kallt. En löparrunda blev det i solen på förmiddagen.
 
Kvällen spenderade vi delvis på Söder, genom en middag på den bangladeshiska restaurangen Shanti Gossip. Riktigt god mat till ett hyggligt pris. Förvisso lite trångt och inget annat att skriva hem om, men det är ju maten och sällskapet som räknas.
 
Liverpool gjorde ytterligare en usel match och förlorade med 3-0 mot Wolverhampton. Jag såg bara första halvlek och lite av andra, och jag upplevde matchen som rätt jämn, även om jag ändå tycker Liverpool var något bättre. Men med nästan overkliga misstag bakåt och flera spelare som knappt går att känna igen är det svårt att vinna matcher.
 
Väl hemma kikade vi på "Natt på museet". Jag försökte välja en film som jag tänkte att Valle skulle gilla och som jag mindes som rätt kul. Valle somnade dock, och filmen var inte så bra som jag mindes den, även om den är helt ok med sina historiska karaktärer och datoranimeringar. Känns dock som att de kunde ha fått ut mer av idén. Jag var mer imponerad av filmen när jag såg den i november 2008 :-).
 
Idag har det mest varit städ. Jag såg förvisso en dokumentär om "Fartyg som kraschar" och som förklarade lite mer om varför Ever Given gick på grund i Suezkanalen. En blandning av vind och dåliga lotsar verkar ha varit anledningen. Det är alltid spännande med katastrofer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0