Mannen med ikonerna

Ikväll är det konsert med The Kooks, men mer om det imorgon.
 
På många sätt har det varit en bra vecka, och det blir inte sämre av att jag är ledig på måndag. Iofs har börsen gått tillbaka från sin frenzy förra veckan, men men...
 
Det kommer säkert bli så att jag ser igenom alla beckfilmer till slut. I onsdags såg jag ialf den andra i serien; "Mannen med ikonerna". Är det något jag kommer ihåg med beckfilmerna är det den titeln. Varför vet jag inte, men sannolikt för att jag inte riktigt visste vad ikoner var när jag såg filmen som tonåring. Då var det sannolikt främst något som hade med datorer att göra i min värld.
 
Titeln har alltså följt med mig genom livet. Detaljer i filmen hade också följt med, och kanske även helheten på sätt och vis. Jag gnällde väl lite i mitt senaste inlägg om beckfilmerna att de inte var så bra, och blev därmed lite överraskad över att den första ändå var lite speciell. Den här filmen var dock mest raktigenom dålig. Trist och märklig plott. Säpogrejen kändes väldigt krystad, och jag vet inte ens om jag riktigt förstod varför kvinnan mördades. Även en del rätt blekt skådespel.
 
Summa summarum, att det här är en film som säkert påverkat mitt rätt svaga intresse för beckfilmerna. Vi får se om det förändras framigenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0