Slumdog Millionaire

En lugn dag. En löparrunda på förmiddagen och en sväng till Willys på eftermiddagen. Annars mest soffan. Då har jag även tid att skriva lite.
 
Valle är sugen på Indien, därför såg vi "Slumdog Millionaire" en kväll i veckan. Jag hade hoppats att jag hade skrivit något kort här om filmen när jag såg den sist, men det hade jag inte gjort. Då får jag lita på det minne jag har nu från då, vilket dessvärre kan vara fel. Jag minns det ialf som att jag såg "Slumdog Millionaire" ungefär när den kom och att jag inte var så där väldigt imponerad. Varför jag inte var imponerad minns jag dock inte, men minnet säger ialf att jag då bedömde filmen som överhypad och inte så bra som alla tyckte.
 
När vi såg filmen nu tyckte jag dock att det var en riktigt bra film. Jag mindes långt ifrån allt, men ändå tillräckligt för att vara helt säker på att jag faktiskt hade sett den. Det kan vara irriterande att ändra sig, men det är ju även bra att veta att en utvecklas som människa och inte är stelnad i hur en uppfattar saker.
 
Ja det var väl det jag vill kommentera nu :-). Kvällen kommer bli lika lugn som dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0