Zodiak

Torsdag idag. I tisdags var det semla på jobbet, gott.
 
Annars var tisdagen lite tuff med anledning av Liverpools stortorsk mot Real Madrid. Jag borde inte vara förvånad, men det började så bra och slutade så dåligt. Hur mycket jag än analyserar, och kommer fram till en del rimliga slutsatser, är det ändå konstigt att ett lag som vann typ allt förra säsongen nu är lite av ett mittenlag i Premier League.
 
Jag såg ytterligare en Beck-film igår - "Monstret". Den var nog den bästa hittills. Inte ett helt galet manus, även om motivet förefaller minst sagt märkligt. En film som ändå gör att jag blir lite sugen på att se mer av Beck, det har ju snarare varit tvärtom med några filmer innan denna.
 
"Zodiakmördaren" från Världens historia gav väl inte så där jättemycket. Den handlade främst om kryptogramen. Intressant förvisso att inte alla är lösta än, men det är kanske inte så konstigt. Det kan väl inte vara så svårt att göra kryptogram som nästan är omöjliga att lösa?
 
För en tid sedan såg jag även de fyra personporträtten i serien "Mitt liv i Rolling Stones". Riktigt kul att få se de fyra medlemmarna lite närmare. Något mer om mig och Rolling Stones kanske jag skriver någon annan gång. Frågan är väl nu om jag någonsin kommer att få se dem live efter missen förra året?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0