Hur kan vi? Live

Det kändes som att alla var där igår. Det var Arpi, Chang, Josefsson, Jomshof, Osman, Helin, Lindström, Bali med mera. Mer eller mindre hela tyckareliten. Ialf om en bortser från de som stelnat i äldre liberala och vänsterlutande-åsikter. Det kändes nästan lite overkligt, och lite otäckt med tanke på att Sverige känns så litet när en så stor del av tyckareliten kan komma till samma ställe samtidigt.
 
Det diskuterades Public service, yttrandefrihet, tillit osv osv, och det under typ fyra timmar och det i en bra ton. 
 
Det hade varit kul att ha varit med på efterfesten för att ha fått möjligheten att deltaga i lite diskussioner själv, men jag var väl lite snål och trött för att på riktigt överväga det. Christian, som jag hängde med under kvällen, fick ialf en bild med Henrik Jönsson :-).
Chang Frick trodde jag hade gömts av Säpo någonstans med anledning av alla hot jag antar att han har fått efter Pauldans senaste koranbränning, men han dök upp med gänget från Sista Måltiden.
Gänget Sahlin, Osman, Lindström, Modiri, Jomshof och Ismail är inte ett gäng som en räknar med att se tillsammans.
 
Josefsson hade tydligen sammanfattat det hela i backstage med att det var "ett jävla gäng på plats", och det kan jag bara hålla med om.
 
Det hela var på Intiman vid Odenplan och innan tog vi ett par öl på Molly Malone's, och där hängde Dan Ekborg och Hasse Aro. Kändistätt generellt igår :-). Kul att besöka Intiman, ett av mängder av ställen jag tidigare hört mycket om men aldrig besökt.
 
Förutom ett mord på en tonåring i Skogås och ett par sprängningar var det en väldigt bra kväll igår!
 
...jag förfärades förvisso över hur ett gäng grabbar pratade på Burger King, när vi gick dit efteråt. Det var bror osv hela tiden. Det är väl inget fel i det, men det känns så korkat i mitt huvud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0