Lumbago eller något

Jag har lyckats dra på mig en lumbago. Jag har sällan varit väldigt noggrann när jag lyft vikter, och hittills har det gått bra, även när lyften inte varit perfekta. Igår råkade jag dock med relativt låg vikt göra något så att det började göra ont i ländryggen. Det känns ungefär som att det blivit en liten reva någonstans. Det gör nästan inte ont alls, men i något enstaka läge känns det som att det sticks in en kniv på en liten punkt. Jag börjar väl bli gammal, men har svårt att tro att det är något direkt allvarligt. Lattjo känsla bara att typ få en stöt när jag hamnar i vissa lägen med ryggen. För det känns absolut ingenting i alla andra lägen.
 
Det var kvällens gubbkropp! I övrigt har jag nu sett klart första säsongen av Supernatural, och det är inte genomgående bra, men jag fastnar verkligen. Jag tycker om det lite fånigt grabbiga, de roliga kommentarerna, rockmusiken och kanske allra mest alla spännande övernaturliga fenomen de väger in i serien.
 
På ett sätt känns det dock lite dumt att kasta bort massa tid på trams, men en måste ju få "leva" också :-). Jag tror att jag "bara" har 14 säsonger kvar nu :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0