Trick med speglar

Det börjat ta slut med böcker i mitt bibliotek som jag inte har läst, och av den anledningen lånade jag med Agatha Christies bok "Trick med speglar" när jag var i Hallsberg senast. 
 
Jag har inte läst speciellt många böcker av Christie, men några har det sannolikt blivit, och det speciellt när jag var barn. Jag kan egentligen bara komma ihåg att jag läst "Tio små negerpojkar" ett par gånger, men nu när jag kikar på en gammal lista över böcker jag läst ser jag också att jag läst en bok med titeln "Mordet i prästgården", men det är egentligen mer än jag kommer ihåg :-).
 
Det jag vill säga med det är att jag inte har så mycket att jämföra med när det kommer till olika böcker av Agatha Christie.
 
"Trick med speglar" var dessvärre inte så bra. Boken är på typ 200 sidor och Christe hinner inte riktigt presentera alla inblandade. Det blir lite rörigt med namnen, och det blir inte lättare när vissa kallas med olika namn och andra har namn som är rätt lika. Berättelsen är inte heller speciellt spännande. Det som var mest intressant med boken var stereotypiska skildringar av hur italienare är osv. Lite uppfriskande, men annars som sagt en inte speciellt underhållande bok.
 
Det som mest fascinerar mig med boken är var den kommer ifrån, alltså det fysiska exemplar som jag lånade av mina föräldrar. Jag tror inte det är en bok som de har köpt. Eventuellt är det en bok som följt med som arv efter någon gammal moster eller liknande. Jag får ta och fråga mina föräldrar helt enkelt :-).
 
I övrigt åter en lugn dag på jobbet och lite löpning efteråt. Valle känner sig även risig, vilket jag också då börjar inbilla mig att jag gör, men det är nog just inbillning :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0