MH370

Det här har jag skrivit om förut, alltså flygplanet MH370 som försvann 2014. Förutom att allt är så märkligt med försvinnandet har jag ju även den personliga kopplingen att jag kanske flög med det planet 2007.
 
Sedan 2014 har jag sett någon enstaka dokumentär om försvinnandet gällande att det hittats bitar av planet i Afrika och på öar i Indiska oceanen, men inget djupare. Därmed var jag lite glad att det kommit en rätt lång dokumentärserie om försvinnandet på Netflix - "MH370 - Flygplanet som försvann". Det visade sig dock att det främst var en serie om en massa sjuka konspirationsteorier om var planet tagit vägen. Det spekuleras om att ryssar kraschat planet, att amerikaner skjutit ned planet osv, och det hela presenteras av "seriösa" människor som påstår att de har olika hemliga källor. Förvisso var det en och annan klok person som menade att de här personerna hade fel, men till 90 % består serien av att idioter häver ur sig en jävla massa dynga, och det ifrågasätts inte något alls. Mycket märkligt att se, men främst irriterande.
 
Länge sedan jag blev så besviken på en dokumentärserie, men eftersom den går på Netflix borde jag inte ha blivit förvånad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0