Soligt

Det ser ut som att det kommer bli soligt och varmt framigenom. Är det ett nytt 2018 på gång? Har för mig att värmen började i maj då också. Skillnaden då var väl att somrarna innan inte hade varit så värst, vilket jag inte minns som fallet nu.
 
Rosersberg har ju nu fått en helt annan bakgrund i mitt huvud. Nu är det ett fint slott, en liten pendeltågsstation på landet osv, men tidigare var det endast ett namn på en handbollsklubb. De var alltid rätt dåliga och jag minns dem från cuper i Östersund och någon match i ICA-cupen. Jag har för mig att jag tänkte att de var ovanligt dåliga för att vara från Stockholm, men nu är det mer förståeligt när jag upplevt hur litet Rosersberg är. Det förefaller inte vara en större förort i för mig klassisk bemärkelse.
 
Det jag vill säga med det här är att förståelsen ständigt förändras utifrån kunskap och upplevelser. Inget konstigt i sig, men det är nog omöjligt att inte bilda sig en uppfattning om något som en känner till, oavsett hur lite en känner till om det.
 
Igår kväll såg jag "Advokaten" från Beckserien. Åter igen ett manus som var lite för invecklat för att vara i närheten av rimligt, och även en del saker jag inte riktigt förstod. Helt ok ändå! Det är ändå intressant att något som inte är så bra ändå fångar mitt intresse. Jag är rätt säker på att jag inte hade ett den här filmen förut, och det är nog så att från den här säsongen och framåt har jag inte sett några Beck-filmer förutom de jag sett på bio. Jag har aldrig tankat ned Beck-filmer, och runt 2007 och framåt blev det nog inte så mycket film från TV överhuvudtaget. I övrigt var det kul att advokater fick sig några skopor i filmen :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0