Inte lätt att se Sator

Idag har jag köpt ett gymkort. Det var på tiden, och jag hoppas verkligen att lite mer varierad träning ska få krämporna att bli bättre. En för mig ny gymkedja också, Gymmet. Smidigt namn. Känns lite som ett anabola-gym, men med gott om fria ytor, så det ska nog passa mig.
 
Igår var det fest för Bias som fyllde 40 år. Grattis igen! Stina hade ordnat en överraskningsfest med middag på Urban Deli vid Nytorget och sedan punkrocksspelningar på Kollektivet på Stadsgårdsterminalen. Mycket trevligt! Maten var god och sällskapet var fantastiskt. Jag kan förvisso förundras över t-shirts på personal där det framgår att de är flator, afrikaner mm. Jag vet inte riktigt syftet, men jag tror att få generellt bryr sig, men att fler, ungefär som mig, förundras över informationen. Jag tänker att det snarare leder till mer dåligt än bra, ialf i relation till den verklighet vi lever i dagsläget.
 
Nåväl, efter maten gick vi iväg till spelningarna. Kollektivet var en ny konsertplats för mig, och kanske inte optimal för konserter. Det är typ en korridor fram till scenen vilket gör att det känns trängre än vad det är. Det bidrar väl förvisso till viss intimitet, men i min värld inte perfekt :-). Vi kikade, eller kanske mer hörde, på ett par förband till Sator. När de var klara gav en del av sällskapet upp, och när Sator hade spelat ett par låtar gav resten av sällskapet upp :-). Klockan hade säkert blivit runt 23.00 då, så vi var trötta :-). Jag gav därmed också upp.
 
Jag missade ju Sator på Grönan i somras, men nu fick jag ialf höra två låtar innan jag kastade in handduken :-).
Sator på håll!
 
En poäng för Liverpool borta mot City igår var lite mer än vad jag hade väntat mig!
 
Nu blir det en lugn eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0