Händelser

Blåsigt ute, och det börjar bli mörkt på allvar.
 
Hela världen håller andan, vad kommer hända den närmsta tiden?
 
Är det inte alltid bättre att försöka vara realist än ideologisk? Säger en ideologisk i det sammanhanget? Kanske. Jag tänker att de som är ideologiskt lagda ofta hamnar snett. De kommer inte upp ur sina ideologiskt grävda tankemönster. Jag tycker det är tydligt nu.
 
Inte den bästa dagen någonsin på jobbet idag.
 
Jag orkade inte träna idag, det för att jag har lite ont i nacken. Jag borde komma igång med ordentligt gymmande igen. Låret är ialf nästan bra, något positivt i detta.
 
När jag gick tillbaka till jobbet efter lunchen mötte jag tre afghaner som snott fryst kyckling från Coop. Jag fattade det inte först. De sprang rörigt med en sopsäck och tappade en påse med något jag trodde var chips först. De tog upp påsen och tappade en ny påse som de tog upp. Sedan försvann de ned i gångtunneln jag kom ifrån. När jag kom upp till Coop kom det ut ett par kunder som menade att de tre afghanerna snott kyckling. En kollega gick sedan och frågade Coop om saken, och det var som jag trodde. Den kollega jag gick med när det hände hörde att de pratade dari, därav skriver jag att de är afghaner. Hade jag ingripit om jag förstått att de snott grejerna? Sannolikt inte. De såg härjade ut, hade kanske kunnat sluta illa. Den tanken är ändå jobbig. 
 
Jag har aldrig sett något liknande i Sverige förut.
 
Det är inte de mest positiva av tider nu.
 
Jag kommer framgent ha svårare att rösta på Socialdemokraterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0