Madonna

Igår såg jag Madonna på Tele2. Att jag köpte biljett var för att jag ville se Madonna en gång i livet, inte för att jag är speciellt intresserad av varken henne eller musiken.
 
Jag sökte här i bloggen för att se om jag hade skrivit något om Madonna tidigare, och det hade jag vid ett tillfälle under 2015, när jag hade sett en dokumentär om henne. Annars verkar mitt intresse även här varit ganska svagt för henne.
 
Det var jag och Christian som var på konserten, och vi var intre ensamma. Det var mycket folk på Tele2, men vi fick en hygglig plats på ståplats utan att behöva trängas för mycket. Innan tog vi ett par öl och en bira på något sunkigt ställe där i närheten. Annars var det mest anmärkningsvärda innan konserten att det tog lång tid att komma igenom säkerhetskontrollen.
 
Konserten var sammanfattningsvis värd att se, men mer av en föreställning än en konsert. Det var typ inga musiker med och alla låtar var omgjorda till dunkande klubb-låtar. Det passade säkert många, men jag tyckte inte det var speciellt lyckat. Alla låtar blev främst ett dunka dunka där mycket av det övriga ljudet försvann. Madonna sjöng dock bra.
 
Det hände saker hela tiden på scen, men det är inte det jag vill ha när jag är på en konsert. Det var även mycket naket osv. Jag vet inte om jag verkligen vet vad burlesk är, men det kändes delvis som att jag var på en dylik tillställning. Det kanske ska vara kontroversiellt, men det blev mest vulgärt. Utöver det försökte Madonna vid ett tillfälle vara politisk och säga att gisslan på Gaza skulle släppas och att vi inte ska vara rädda. Det blev mest pinsamt, men alla har rätt att säga sin sak. 
 
Konserten var en hitkavalkad, och jag tror att de flesta låtarna jag hade förväntat mig spelades förutom "Material girl", som jag tror är typ den enda Madonna-låt jag lyssnat lite mer på.
 
Madonna föreföll även vara i god form, även som vi stod lite väl långt ifrån för att kunna kika på henne i detalj, men hon var pigg på scen och snygg på håll :-).
 
Sammantaget känner jag att det var kul att se Madonna en gång i livet, men jag känner verkligen inte att jag behöver göra det igen. Det blev ingen mersmak :-).
Madonna.
 
Annars sörjer vi Matthew Perry idag. Vi har även varit på en visning och gett ett bud. Nu får vi se vad som händer.
 
Jag känner mig även lite seg nu efter att ha druckit lite öl två dagar i rad, och därför har jag tagit ledigt imorgon :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0