Söndag

Det blev en rätt lugn lördag. Jag klippte mig. Frisören tyckte att jag skulle spara ut till en Dali-mustasch. Skulle vara rätt kul, men inte just nu :-).
 
Jag såg serien "Instagramupploppet" som handlar om när två unga tjejer hängde ut andra unga tjejer som horor i Göteborg 2012. Det var inget nytt, eller avslöjande, i serien, men jag tänker att det allmänna fokuset gällande den här händelsen är lite knepig. Det är mest att något kan bli så stort med hjälp av sociala medier osv, men för mig är det mest att det är en oerhörd attack på den frihet som kvinnor har i Sverige. Alltså snarare något som feministerna i Sverige borde gått helt bananas över, vilket jag inte tror var fallet.
 
Jag såg även till slut "Mordet i prästgården" från serien "Agatha Christie's Marple". Skilde sig mycket från boken. Rätt mysig och välspelad film, men inget särskilt.
 
I fredags såg vi filmen "A Single Man". Colin Firth spelar en sorgsen homosexuell man. Fin film, men borde inte homosesxuella spela homosexuella utifrån hur narrativet brukar vara? 
 
Kvartal-poddar och läsning blev det också. Jag har börjat finna stort nöje i att läsa simpla deckare.
 
Nu ska jag snart iväg för lite museum och fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0