Helgen slut

Det var inte en bra, och inte en usel, insats idag borta mot Arsenal som slutade med förlust 3-1. Det går inte att skylla förlusten på något särskilt. Arsenal var något bättre helt enkelt. Kanske några taktiska misstag från Liverpool.
 
Det blev ingen tv-bänk igår. Vi hittade en skänk, eller en sideboard, som de kallade det på ett vintage-ställe, för 20 000 kr. Jag kände att det var lite saftigt, inte för att skänken inte var värd priset, utan snarare för att vi har mycket vi behöver lägga pengar på. Vi införskaffade oss ialf en sopkvast, så att vi kan sopa när vi inte kan dammsuga, och en kudde. Alltid något :-). Vi har även beställt lite krokar, så allt går framåt, men det tar tid. Det har även satts upp en tavla, skruvats lite bordsben, målats och annat smått under helgen.
 
Gymmet en sväng och lite löpning har det också blivit.
 
Jag började även med projektet att se Beck-filmerna med Gösta Ekman. Jag hann med tre filmer i helgen. De är rätt korta.
 
"Brandbilen som försvann" - Jag mindes leksaksbrandbilen och hur den försvann från när jag såg filmen som barn. Jag mindes dock inte att det är en rätt rörig och dålig film. Manuset är dåligt. Varför saker och ting händer är inte speciellt tydligt. Annars en del kul humor, naket och mobbning som livar upp. Att samtiden inte var lika ängslig 1993 är tydligt.
 
"Roseanna" - En film jag tror att jag kan ha sett ett par gånger som barn. Rätt bra! Rätt mycket naket lik som jag inte tror hade varit lika visuellt om det spelats in idag. Upplösningen av filmen kom jag ihåg rätt mycket av. Intressant att se den mördade Einars mamma i en stor roll. Det var nästan det som blev mest minnesvärt med filmen nu, och skrämmande på något sätt.
 
"Polis, polis potatismos" - Här mindes jag också en del från när jag såg filmen som barn. Exempelvis första scenen och när Gunvald skäller ut de återkommande klantiga poliserna. Annars åter igen ett rätt svagt manus. Upplösningen är tunn, och det är svårt att få något intresse för det större temat med de stora fula fiskarna.
 
Jaha, då var det snart ny arbetsvecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0