Sannolikt bättre än på länge

Fint med fredag! Även om inte allt är frid och fröjd i vardagen tror jag att det ändå är bättre med mig än på länge. Vi får se :-).
 
I helgen blir det förhoppningsvis middag med gäster här i nya lägenheten, det ser jag fram emot.
 
Nu är jag även klar med Beck-filmerna med Gösta Ekman, och det genom att jag såg "Stockholm Marathon" igår. Ingen kanonrulle, och det blir väldigt störigt med dubbade tyskar. Kul att ena halvan av Modern Talking spelar en huvudkaraktär. Annars inte mycket att säga. Jag har för mig att det var lite hype när filmen kom 1994, men något annat kom jag inte ihåg gällande filmen. En del överraskande naket i den här filmen också, som i flera av de andra. Även en del kul humor. Det är nog den största behållningen i den här filmserien, att det ibland blir rätt roligt. Må hända fånigt, men ändå kul.
 
En kul grej som jag glömde bort att nämna efter att jag sett "Mannen på balkongen" var att de där pratade rätt mycket om organiserade och oorganiserade mördare, vilket var något jag läste rätt mycket om för ett par år sedan när jag läste flera av John Douglas böcker. Även om det blev ett rätt fånigt inslag i filmen, så kände jag mig lite duktig som hade koll på det :-).
 
I övrigt har jag senaste veckorna sett serien "Hur industrirevolutionen förändrade världen". Inte jättebra, men sannolikt producerad av BBC. Jag hade hoppats på att det skulle finnas en tidslinje osv, men de besökte främst massa platser som har varit mer eller mindre viktiga under industrirevolutionen. Det verkar även, som så ofta annars i de här brittiska serierna, gjorts allt för att få in experter som ser så olika ut som möjligt. Kan vara en slump, men det känns väldigt forcerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0