Jag flyger för sällan...

Jag har haft en mycket bra helg i STHLM med fest hos Robert och en mängd trevliga möten med sthlmsbekanta.
 
Robert, och hans flickvän Malin, hade ordnat en riktigt trevlig fest med god mat och trevligt sällskap. Nog att det var lite kallt för att sitta ute men det kan jag knappast belasta värdparet för. Kvällen slutade sedan med besök till uteställena Häktet och Debaser Slussen, båda nya ställen för mig. Häktet, som är en lång korridor med hög musik, mycket folk, och inget dansgolv förstod jag inte charmen med, men Debaser Slussen var som gjort för mig, även om jag hade uppskattat en bra wingman för att få det fulländat.
 
Söndagen sedan innebar glass och promenad runt på hela Södermalm, vilket har lett till skoskav av milda mått, men har även gett mig en bra förståelse över området och trevligt sällskap.
Jag på Södermalm, och utsikt över, ehh, humm... Vet inte...
 
Nu sitter jag på Arlanda, och är lite irriterad över att jag misslyckats med att köpa till att checka in bagage hos Norwegian, vilket medförde en extra kostnad... Inte så stor, men irriterande att jag missat det, och därav rubriken...
 
Dagen har annars spenderats med ett besök på Djurgården och Vasamuseet, inte tokigt spännande, men när mina första alternativ; Naturhistoriska och Gröna Lund var stängda fick det bli så. Jag och pappa var på Vasamuseet för många år sedan, men mina minnen från den gången är inte jättestarka, så en uppfräschning var på sin plats.
Det var inte lätt att få en bra bild på regalskeppet Vasa, i och med mörk lokal och dåligt med plats för att ta bilder från lite avbstånd, så det får bli en suddig.
 
Nu är det operation hitta Marco i Berlin om några timmar som gäller och förhoppningar om några trevliga dagar i Berlin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0