Talar som en kvinna...

Jag läste i ett nummer av Illustrerad Vetenskap igår om hur män och kvinnor generellt uppträder i ett samtal med flera personer. Efter att jag läst klart förstog jag att mönstret för kvinnor passade in bättre på mig :-). Jag har alltid sagt, och vetat, att jag inte är speciellt bra på att berätta saker för varken en eller flera människor. Jag har inte gåvan av att berätta bra och intressant från eget huvud utan måste ha en text att läsa från. Däremot är jag duktig på att lägga in kommentarer och frågor om någon annan pratar. Nu stog det i tidningen att män i regel försöker överrösta varandra och att varje person hela tiden vill vara den som har ordet medan kvinnor lyssnar och lägger in någon fråga eller kort kommentar ibland istället. Jag har påpekat förut att jag inte är överdrivet maskulin och det här var väl ett bevis till :-).

Dagen har använts till att plugga och det känns som jag ligger till rätt bra för att kunna klara av tentan på fredag. Någon dag till att kunna plugga på skulle dock inte vara helt fel. Hursomhelst är jag rätt övertygad om att jag kommer klara mig.

Vi hade tydligen missat en grej i metoden med vårt arbete som var en del av den här kursen vilket är lite drygt. Nu blir det att man måste tänka lite på det istället för att bara koncentrera sig på tentan. Verkar dock bli Erika som får lösa det där problemet så jag slipper nog lägga ner någon tid på det :-P.

Bajsblöja!

Den största nya upplevelsen jag varit med om de senaste dagarna är att ha bytt min första blöja, med bajs i dessutom... Jag ställde upp som barnvakt till Lisa igen och hon lyckades så klart bajsa på sig den här gången, så att jag blev tvungen att byta på henne. Det gick trots allt rätt bra för att det var hårt bajs och inte en massa kladd överallt som jag varit orolig för innan :-). Jag kände mig nästan duktig efteråt till och med :-).

Funderat lite på blyghet under dagarna också bara för att jag känner mig blyg och otrygg att säga något på de engelska föreläsningarna, vilket antagligen mest beror på dåligt självförtroende och brister i engelska språket. Jag kan inte komma på någon bra definition på mig själv vad gäller blyghet. Jag tycker oftast inte om att stå och prata inför en massa människor, men ibland släpper det och jag tycker det är underbart att vara i centrum. Sedan kan jag nästan ha lättare att prata med okända människor än halvkända, vilket inte passar in på någon direkt blyghet heller. Jag får helt enkelt fundera vidare på det där.

Igår var jag och kikade på Salles nya lägenhet här i stan. Inte så jättespännande kanske i och med att det är Roberts gamla lägenhet, men alltid kul att se hur det ser ut med andra saker. Det blev en öl där och lite gaggande om allt möjligt, men speciellt politik som har blivit ett stort intresse för Salle på senare år :-). Och nej vi har fortfarande inte samma åsikter :-). Sedan blev det att vi knallade iväg till Pitcher's och tog en öl till. Jag har en liten dröm att äga ett sådant litet publiknande ställe som Pitcher's och som visar fotboll och spelar bra musik, men jag har svårt att se att jag skulle öppna ett sådant. Det krångligaste är att man måste servera mat... Vad ska jag servera, pastapens och köttbullar som är värmda i micron :-)?

Kikade på Liverpool - Aston Villa idag och Liverpools första halvlek var underbart bra utförd och matchen i sin helhet var väldigt underhållande. Liverpool vann med 3-1 efter en sämre andra halvlek.
Saga vill tydligen ha sin Livepooldress på sig när hon är på gymnastiken istället för någon slags gymnastikdress, och det glädjer så klart mig att höra :-).

Mardrömmar!

Inatt drömde jag två inte så roliga drömmar, eller jag kommer bara ihåg den ena bra och har bara en susning om att det var en till, men vad den handlade om kommer jag inte ihåg. Den jag kommer ihåg tydligast var en dröm som lurade mig att att det var dax för en tre månader lång repmånad i Boden. Usch, usch... Jag vill verkligen inte ha något mer med lumpen eller militären att göra i mitt liv igen, så det var en riktigt otäck dröm där den största känslan hela tiden var hur jag skulle kunna komma undan :-). Dock minns jag inte om jag kom undan från det eller ej... Det mesta av min lumpentid var rätt trist och jobbig. Jag körde stridsfordon och kan knappt höger och vänster, vilket nog var det största problemet :-). Andra saker med lumpen som ingen kan tycka är speciellt kul är att vara ashungrig, aldrig få sova ordentligt, vara utomhus i alldeles för dåligt och kallt väder och värst av allt slå upp ett tält när alla dessa tidigare nämnda saker är närvarande plus en meter snö att skotta bort först. Jag lovar att det inte är speciellt roande. Inte heller är det kul att vakna upp tidigt på morgonen och det första man måste göra är att riva tältet samtidigt som man nästan fryser ihjäl. Nej lumpen var ingen hit, så därför klassar jag den där drömmen som en mardröm.

lumpen
Hur kul är det att gräva värn under vapen och yxhot :-)?

strf90
Min vagn. Okej då, den är lite coolare än Renault'n...

Idag har jag lyckats gjort det jag hade tänkt med ett undantag, jag fick hoppa över träningen, men pluggandet hann jag med. Jag har till och med varit ute på Marieberg och handlat nya hörlurar (var på tiden) och en DVD-film. Hamnade där ute för att jag skulle hjälpa en kompis att bära tunga kartonger från IKEA, typiskt nog var de tunga kartongerna med för mig okänt innehåll slut, så min hjälp var således ganska meningslös :-).

De röda (d)jävlarna...

Ibland är ordet rättvist väldigt svårt att ta i sin mun. Man vill så gärna hitta ialf en anledning till att det inte är rättvist, men ibland går det bara inte trots att man tänker så att det knakar och letar efter händelser och anledningar som kan tyda på att det inte är rättvist. Idag kan jag dock inte hitta en enda omständighet som skulle typa på att det inte var rättvist, utan Scums vann mot Liverpool på Old Toilet med 2-0... Oj ursäkta det blev lite fel kanske, Man Utd och Old Straff... Trafford skulle det nog vara. Jag såg första halvleken hemma hos mig och den andra hos Oscar. Humm förresten har jag kommit på en anledning till att Liverpool inte vann... När Jag ser Liverpool spela hos Oscar lyckas de aldrig vinna av någon anledning. Det var nog Oscars fel att Liverpool inte vann idag :-). Nee nog om den matchen...

Jag tillsammans med Manchester's stadssymbol...
manchester

Det blev krogen igår med Jonsson och Klarvik, men det kändes som att man lika gärna kunde stannat hemma för Jonsson och Klarvik drog hem innan 1 och jag har svårt att få det kul själv, speciellt på hemmaplan, så jag kilade hem straxt efter 1 något besviken över kvällen :-(.

En positiv sak, jag börjar bli frisk igen :-).
ÖSK är tillbaka i Allsvenskan!!!

Idag blev ÖSK klara för Allsvenskan där de hör hemma och var de blev bestulna på sin plats för ett par år sedan av några pampar som ville statuera exempel. De tyckte väl ÖSK var en tillräckligt harmlös klubb att göra det med. Det hade aldrig hänt Djurgården eller Blåvitt. Själv är jag ingen extrem ÖSK-supporter, men jag ser några hemmamatcher varje säsong och laget är det enda, förutom de jag själv representerat, jag bryr mig något speciellt om i svensk fotboll. Ikväll blir det så klart att fira uppflyttningen på Örebros krogar :-). Lär ju vara en trevlig stämning idag :-).

Tillbaka i fotbollens finrum!

ÖSK-logo

Läsa kan man ju göra...

Idag har jag mest suttit och läst i min utvecklingspsykologibok och det går sakta men säkert framåt, men det känns ändå tveksamt om man kommer hinna läsa ut den innan tentan. Blir svårt med det tempot jag har ialf, men slutar jag svara på alla frågor så är det nog inga problem.

1 av 13 som har självmordstankar försöker ta livet av sig, och med försöker menar jag försöker, för det är inte så många som lyckas, då speciellt tjejer. De killar som försöker ta livet av sig lyckas i regel för att de hoppar framför något tåg eller skjuter sig i huvudet. Tjejer däremot försöker ta livet av sig genom piller, vilket i de flesta fall inte fungerar speciellt bra, och vilket de antagligen är rätt medvetna om. Det kan iofs vara ett bra sätt i U-länder där sjukvården inte är så bra... Så jag ska inte dissa pillersättet helt :-). Tyder väl mest på att tjejer som försöker ta livet av sig sällan vill dö utan mer använder det som ett sätt till att få uppmärksamhet.

Läste en intervju med Cajsa-Stina Åkerström i Aftonbladet för några dagar sedan. Hon berättade att hon käkade psykofarmaka och tyckte det var lika normalt som att äta järntabletter för att det höjde något man hade brist av. Nu är jag inte helt hundra men jag antar att järn är något som kommer in i kroppen genom kosten, och brist på järn (anemi) mäts säkerligen rätt lätt genom ett blodprov eller liknande. Däremot går inte brist på serotonin och dopamin mäta rakt av, utan psykofarmaka skrivs ut efter ett snack med en läkare. Det går att mäta aktivitet i hjärnan genom olika test, men det används inte direkt i de här fallen. Frågan är då om det är så normalt att ta psykofarmaka bara för att man har brist på en signalsubstans i hjärnan om ingen kan säga att det verkligen är så? Är det normalt att ta amfetamin och kokain bara för att man tycker vardagen är lite grå? Poängen är att järntilskott och "lyckopiller" inte är riktigt samma sak, så jag tycker att Cajsa-Stinas jämförelse var lite knasig...

Lagade mat förut och hade Winamp inställd på shuffle under tiden, då kom diggi-loo, diggi-ley på och jag fick en känsla av ogillande... Men när jag tänkte efter var nog den känslan inget som egentligen kom inifrån mig utan var en naturlig respons för att sådan glad musik inte är riktigt accepterad längre. Väldigt störande att man på grund av påtryckningar utifrån är inställd mot ett större gillande av viss musik...

Verkar bli en rätt ensam dag och kväll det här :-(.

Stockholm!

Igår var jag i Stockholm över dagen och hälsade på Linn, en gammal handbollsbekanting, och hennes polare Marika som är en nyare bekantskap för mig. Jag har sagt länge att jag ska komma och hälsa på dem, men det har som med mycket annat inte blivit av beroende på olika anledningar, men nu bestämde vi i helgen och jag tog tåget till Stockholm. Det blev en väldigt trevlig dag med indisk mat på Kungsholmen, lagad mat hemma hos Linn (som jag dock inte hjälpte till så mycket med :-)) och lite alfapet som jag helt otippat vann :-).
När jag tog tunnelbanan till Stockholm Central när jag skulle åka hem fick jag åka gratis för att spärrvakten inte orkade sälja någon biljett till mig för att denne pratade i telefon :-). Trodde lätt att det skulle komma en kontrollant bara för att :-). Annars gillar jag Stockholm, det är så smidigt att ta sig fram och tillräckligt stort för att man ska kunna vara anonym med det man pysslar med...
Även hemresan med tåget blev aningen speciell... Det var ett dubbeldeckaretåg med typ inga passagerare som jag åkte med, men ändå hade jag fått en biljett på det stället där man får ha djur i tåget. Jag hamnade mitt emot en tjej som hade tre pudlar med sig och som hade rest från Norrland. Det var en ytterst fascinerande människa som hade som mål att bli diktator, antagligen något ironiskt, men dock rätt ovanligt att säga till en okänd person. Hon hade tänkt att läsa psykologprogrammet för att det nog var en bra grund till att bli diktator :-). Det var hursomhelst en ytterst intressant människa, ialf för en kort stund, och resan hem kändes som att den gick väldigt fort.Jag är fortfarande lite risig så jag har inte tränat något idag heller, abstinens... Dagen har annars spenderats på universitetet jobbandes med ett arbete om psykopati, och det är som vanligt när man jobbar i grupp... Mycket snack och lite verkstad. Det är iofs väldigt kul och många gånger intressant att sitta och prata med relativt okända människor om diverse suspekta saker, men det man verkligen ska göra blir det oftast inte så mycket av med. 
Kikade på House förut igen och det var lika bra som alltid. Det kan nog vara det bästa jag någonsin sett på TV.  

Ny budget har det kommit för lagomlandet Sverige också. Såg ett inslag om en "stackare" som var arbetslös i Sundsvall och som var lite lack över sänkt A-kassa. Har du verkligen försökt få jobb, och tagit alla jobb som du kunnat få, eller har du varit slö eller känt dig överkvalificerad undrar jag? Det är synd om de som lever i krig eller är födda med ryggmärgsbrock, inte arbetslösa svenskar.

Helgen!

I fredags var det fredagen den 13 och den började för mig med att jag började känna mig lite hängig och att jag fick reda på att jag varit en poäng från VG på tentan, men sedan blev dagen bättre :-). När jag gick upp till expeditionen för att hämta ut min tenta tänkte jag att det kunde vara lika bra att titta genom den så att inte lärarna rättat fel någonstans, vilket jag upptäckte att de gjort. Den ena läraren hade missat två poäng på dennes del av tentan, och precis när jag satt där och kollade det så kom den läraren förbi och jag påpekade hans misstag. Han erkände sina misstag och ändrade mitt betyg till VG istället, och jag hade väldigt svårt att dölja min eufori av stolthet efteråt :-).
Kvällen sedan spenderade jag och Nils med att titta på Scarface, och njae den var nog inte så bra som jag hade hoppats, lite väl långdragen ibland med enormt långa scener där det typ inte hände någonting. Det är ju trots allt enligt många världens bästa film vilket jag verkligen inte kan hålla med om.

Under lördagen sprang jag en kort runda för att kolla hur sjuk jag var, sedan blev det lite plugg för att sedan åka till Hallsberg och fira pappas 57års dag, han börjar bli gubbe :-). Där blev det att titta på Liverpool, busa med barnen, dricka gratis alkohol och prata politik mm... Jag och mina föräldrar har inte riktigt samma politiska åsikter alla gånger. Jag har lite svårt för kommunist/socialiststilen där man ska tycka synd om alla människor som det faktiskt inte är ett dugg synd om.
Efter det blev det krogen, Klaras, med Klarvik. Jag tog det ganska lugnt och hade förhållandevis trevligt, men kanske kommer bli än mer impopulär bland vissa, vilket jag fullkomligt skiter i :-).

Idag har jag varit, inte speciellt bakfull, planerat en kort resa till Stockholm och promenerat runt halva centrala Örebro. Ska nog försöka läsa lite nu också om jag orkar...

Barnvakten!

Idag har jag gått upp på tok för tidigt, kl 08:00, och det var tufft :-). Anledningen till denna för ovanlighetens skull tidiga uppstigning var att jag blev tvungen att sitta barnvakt åt Lisa igen. Hon är lite förkyld och hennes föräldrar är duktiga medborgare som inte vill vara hemma från sina jobb, så då får jag ställa upp som barnvakt ibland, men det är mest roligt så länge som Lisa inte gör i brallan, vilket hon faktiskt undvikit när jag varit där den här veckan. Idag blev det att leka och busa lite tills hon somnade på mitt bröst, gosigt värre :-). Sedan sov hon resten av tiden så det var rätt lugnt att vara barnvakt idag.

Såg idag att jag klarat min första tenta i psykologin med ett godkänt resultat, men vad jag fick för poäng vet jag inte än, men det får jag nog reda på imorgon. Gött att klara sig ialf...


Pinsamt...

Pappa ringde och frågade om jag ville komma hem på lördag och äta med familjen? Jag undrade varför och fick till svar att det vore trevligt för att storasysters familj skulle komma också, sedan fick jag prata med mamma om när maten skulle vara klar och då fick jag reda på att pappa fyller år på söndag... Jag vet att det är i oktober men vilket datum har jag inte så bra koll på, men nu i efterhand känns det som att man kunde lagt ihop ett och ett. För övrigt tycker jag att det är stor tid för min far att sluta röka, annars kommer det inte bli så många fler födelsedagar för honom, och då skulle jag aldrig förlåta mig själv för att inte ha tjatat tillräckligt för ett slut på rökningen.

En sak till... Hade jag inte fått reda på farsans födelsedag hade jag även glömt anmäla mig till nästa års termin på universitetet. Jag låg en vecka bakom i mitt tidsbegrepp...

:-)

"Vi vägrar vara indie för då säljer man inga skivor och det vill vi", är ett härligt uttalande, lite fritt ihågkommet av mig, av någon av snubbarna i David & The Citizens. Är det något, ganska meningslöst, som jag stör mig på är det ordet indie och alla dessa människor som symboliserar sig med det. Jag får direkt en känsla av irritation i kroppen. Det bara skriker identitessökande och osäker människa som istället för att hitta sin egen identitet försöker gömma sig bakom någon slags påklistrad coolhet av indiepop. I dessa dagar verkar all pop som inte spelas på Radio Rix eller liknande usla kanaler få kallas för indie, fast det är ganska irrelevant, men ganska konstigt. Finns ju ingen direkt språklig relation mellan stora skivbolag och independent nuförtiden ialf, och spelar det någon som helst jävla roll om artisten är på SONY/BMG eller kränger sina skivor från sitt eget skivbolag? Kan det inte bara vara så att man lyssnar på den musiken man själv tycker är bra, oavsett stil? Jag vet själv vilken tönt jag kan vara ibland och inte stå för att jag tycker vissa låtar är bra, givetvis i olika situationer och på olika sätt, men likförbannat är de bra.
En annan sak... Korreleringen indie/tråk/deppop och depressioner måste vara väldigt stark bland unga människor. Undrar vilket som föder vad eller om det alltid är någon tredje variabel som väger in och föder båda de andra två? Själv tror jag väl att det är den tredje variabeln som jag tror är identitetssökandet som är den som är orsaken, men är ändå rätt säker på att deppig musik knappast ger glada människor heller.
Nu är, som jag sagt tidigare, mycket så kallad indiemusik både bra och glad, så det är inte musiken i sig självt jag stör mig på utan det är de som lyssnar på den :-).
Vet inte om jag fått fram min ståndpunkt här, men jag blev bara tvungen att skriva av mig lite förakt :-).

Nu ska vi vara lite positiva igen. Imorgon ska jag vara barnvakt åt Lisa en stund på dagen, så därför lägger jag upp ett par bilder på mina två goa och söta syskonbarn :-).


Sverige vann!!!

Kikade på Sverige - Spanien igår och var rätt övertygad innan om att Sverige borde åka på stryk, men så blev det inte :-). Diskuterade iofs lite innan om att svenskarna säkert skulle kämpa mer och vara mer avslappnade när världens största diva Zlatan inte skulle vara med och när dryga Mellberg inte längre var lagkapten, och så blev det faktiskt. Jämför man med VM så kämpade Sverige väldigt mycket mer för varandra under den här matchen. De hade så klart en del tur med att sätta chanserna de fick och att Shaaban lyckades rädda spanjorernas skott, men första halvleken var helt jämn och att ett nederlagstippat lag backar hem efter en ledning är naturligt och sker nästan alltid. Funderade lite över Zlatan igår... Har han egentligen lyckats med så mycket som alla tror? Vad jag har förstått så har Rosenberg gjort mer mål i Ajax under sin debutsäsong än vad Zlatan gjorde och är det så svårt att göra ett par mål och några assist när man spelar med några av de bästa spelarna i världen i sitt lag och sedan även mutat domaren? Får se nu hur han lyckas i Inter, det har ju gått sä där än så länge...

Jag var ute hos storasysters familj igår och hälsade på, åt mat och lekte med barnen. Världens sötaste ettåring, Lisa, somnade på mitt bröst efter att ha vägrat sova i sin säng, men hos mig gick det bra :-). Saga och jag sjöng till Linda Bengtzing och läste bok också :-).

Det blev en lugn helg eftersom förra helgen blev rätt hård. Efter matchen kikade jag på Walk the line som var en helt ok film med bra musik, men jag trodde nog den skulle vara lite bättre efter allt man hört om den.

Jag vill ha...

Det är mycket prylar jag skulle vilja ha och som skulle kunna underlätta mitt liv en aning...

Vad?

Laptop, men det har jag verkligen inte råd med, eller jo jag har det, men det känns som om man kan behöva ha en pengabuffert om det skulle bli några riktiga problem någon gång. En laptop skulle ialf underlätta mitt skolarbete lite grand, och kanske ge lite mer plats i lägenheten.

Löparskor. Mina jag har nu är flera år gamla och börjar gå sönder :-(. Nu när jag slutat med handbollen är jag ute och springer varannan dag ungefär, så det skulle faktiskt behövas ett par nya. Undrar bara om jag kommer fortsätta springa när det blir kallare ute bara? Hursomhelst är löparskor fruktansvärt dyra, så de jag har får nog duga tills de går sönder helt.

Hörlurar. Det har jag faktiskt råd med om jag vill. De jag hade försvann ljudet på. Skönt att ha musik när man löper, vilket jag inte har nu :-(.

Jeans. Har jag nog också råd med om jag vill... Finns ingen direkt anledning till att jag vill ha ett par nya förutom att jag tröttnat på de tre jag använder nu.

Digitalkamera. Det var det enda jag egentligen ville ha när jag fyllde år, men fick det inte :-(. Iofs var det kanske lika bra, för hade jag fått en då så hade det kanske blivit något halvtaskigt som jag inte blivit riktigt nöjd med. Jag vill ha en kamera för att jag tycker det är kul att dokumentera mitt liv och slippa låna någon annans så fort man behöver en.

En asfet platt-TV att hänga på väggen. Det är bara i mina drömmar och egentligen helt onödigt, men jäkligt snyggt :-).

Idag har det pluggats en massa men det känns ändå inte som jag kommit någonstans direkt, för jag är så väldans seriös med det jag läser, så det går väldigt sakta. Fick hjälpa grannen och TV-profilen Annika att bära soffa idag också. Snäll som man är så ställer man upp, men det gick ganska smidigt. Blev en sväng på gymet också.

Ibland är man så fundersam på det man gör att kroppen inte riktigt vet hur den ska fungera. Hjärnan skickar dubbla budskap som krockar med varandra någonstans på vägen... Lattjo det där, men hjärnan vet fortfarande inte om den gjort rätt eller fel och är mest ett virrvarr av funderingar.

En sak till!!! Är det något som helst synd om mig som inte har de här sakerna jag listat? Haaa NEEEEJ! Jag är frisk och har det bra socialt, så jag är mer än nöjd ändå :-).

About a boy!

Tre timmars föreläsning, två timmars läsning i boken, en timmes träning, två timmars TV-tittande, en timmes matlagning och lite annat. Det är vad jag sysslat med idag.

Än så länge saknar jag inte handbollen någonting alls. Allan frågade till och med igår om han skulle ta bort mig från A-lagets hemsida och jag svarade att han kunde göra det. Blev inte en borttagning men det står att jag tagit en paus fram till jul ialf... Den pausen kommer nog bli längre än så, men jag gillar inte att stänga några dörrar till något.

Kikade på House nyss och det kan vara ett av de bästa TV-programmen jag någonsin sett. Kanske intresserar mig lite mer än andra beroende på att det är en hel del termer där som även används inom psykologin jag läser.

Nu blir det nog att se ett avsnitt till av Tusenbröder.

Segt igår alltså...

Det blev en tuff kväll i lördags som avslutades med att jag fick sätta mig och spy inne på min toalett :-(. Jag hade absolut inte tänkt att dricka speciellt mycket och hade planerat att få i mig en 5-6 öl innan och sedan ett par till inne på krogen. Nu råkade det bli så att jag hade "lånat" ett par alkoläsk från lillasyrran för ett par veckor sedan, så de råkade så klart slinka ner samma kväll, men jag tog den första ölen redan vid halv 6 så jag trodde inte det skulle vara några problem. Partajandet började med att Klarvik och jag satt här och tog ett par öl för att sedan knalla bort till Robert en stund. Robert bjöd så klart på snaps, vilken säkert gjorde sitt till för fyllan :-). Vi hälsade även på Erika, en kurspolare till mig, som bor i samma hus som Robert. Hon var väl inte helt förberedd på att vi skulle titta förbi, men verkade tycka det var trevligt ändå :-). Efter att ha varit hos Robert en timma så gick vi vidare till nästa förfest på Järntorget. Det blev många förfestställen under kvällen :-). Till slut kom vi dock ut på krogen och det blev Satin den här gången. Amir hade fixat så att vi kom in gratis och utan att behöva köa. Jag kom iofs lite efter de andra och fick tjata lite på hon i kassan för att komma in, men det löste sig till slut :-). Väl där inne blev det ett par öl till, men det kändes ändå rätt stabilt, och det finns inga minnesluckor, men sedan när det var dax att gå hem blev det både snurrigt och dumheter... Men kul hade jag ialf... Det brukar man väl ha när man gör bort sig :-).
Igår var det också rätt segt... Låg i soffan typ hela dagen och mådde halvdåligt och tittade på fem avsnitt av Tusenbröder. Spännande, men flera av karaktärerna känns lite för mycket...

Ny vecka nya tag!!!

RSS 2.0