Lite julebilder...

Lägger upp lite bilder från julafton :-).

Det har varit en ganska bra dag idag och jag har hunnit med flera vettiga saker som tvätt och plugg :-). Jag har varit en duktig pojke idag :-).

Systrarna
systrarna
Saga och jag har mys :-)
myssaga
Lisa får en kram av tomten :-)
lisamedtomte
Gruppbild
barnen
Lisa älskar paket :-)
Lisa älskar paket :-).


Captain Nemo!

Captain Nemo, "said ok, 5-4-3-2-1"
Then I raised my hand away
Captain Nemo went away
"Love me when I'm gone"
Left me all alone, Nemo's going home

Snacka om att jag blivit helt såld på den här gamla klassiska låten. Jag sitter och lyssnar konstant så jag kommer nog att tröttna på den snart men nu får den mig i en skön mood hela tiden :-). Alltid lika härligt när man upptäcker en sådan här låt som man verkligen fastnar tokmycket för.
Jag har skickat låten till några bekanta men konstigt nog har ingen av dem gillat den något speciellt. Iofs beror nog det på att de inte lyssnat ordentligt... Ska skicka den till Linda och Zandrah för en mer vettig bedömning men de har inte varit online sedan jag upptäckte låten. Nog om den nu :-).

Nu är julen slut typ... Alla de där röda dagarna i almanackan som heter något med jul är ialf över för det här året. Det blev partaj på juldagen... Efter lite funderande över var jag skulle ta vägen innan krogen blev det att gå till Nils och förfesta med honom och Bias. Det fanns två huvudanledningar till att jag valde det och det var att man kan se kön till Frimis, dit vi hade tänkt att gå, från Nisses lägenhet och att det alltid blir perfekta musikförfester med dem. Det spelas bara bra musik hela kvällen och det gillar jag starkt :-). När Bias drog på "Love to hate you" med Erasure satte jag nästan ölen i halsen :-). Helt utan min inblandning sätter han på den låt som jag älskat sedan mellanstadiet :-). Sådana skrällar inträffar inte varje dag :-). Tyvärr blev det bara en kort förfest för att vi var tvugna att gå tidigt för att komma in på Frimis. Kvällen på krogen blev helt ok trots att den blev ganska lång. Det var många man kände där och det gör ofta att det blir kul :-). Mycket dans blev det som vanligt. Ett tips till "hitdansgolv" DJ'n... Spela lite andra klassiker än de allra mest uttjatade "Hits For Kids" låtarna så skulle det bli tip-top. Tror dock inte den uppmaningen kommer gå fram :-).
Efter krogen blev det att köpa pizza på Palette för att det var för mycket folk på Elvis(p) :-). Råkade träffa på gammal bekanting där utanför... Humpff inte så bra kanske men min "taktik" det senaste halvåret hade, som jag nog hade trott, fallit väl ut... Men det där är över och det gör mig inte så ont längre...

Satt och tänkte på en metafor under tiden jag vilade mellan set'en på gymet idag... Hur ska man kunna klara av att bara ha en tjej hela tiden? Gjorde metaforen med mat... Det finns många underbara och goda maträtter men klarar man av att äta av en hela livet verkligen?
Gjorde ett personlighetstest på psykolgin för ett tag sedan... Jag fick högt i "openess" vilket innebär att man gillar att prova på olika saker, har livliga drömmar och ganska öppen över lag. Jag måste nog lida av det lite grand :-).

Nu borde jag plugga en del men jag vet inte om jag orkar... Gör jag det? Ska göra ett försök ialf...

Juletider!

Nu var det länge sedan jag skrev något i den här bloggen och det beror på att mitt internet inte har fungerat. Telia fick för sig att koppla in en av mina grannars telefonlinje till min lägenhet och samtidigt koppla bort min vanliga telefonlinje från BBB. Men nu efter lite felanmälningar framåt och tillbaka så har jag fått tillbaka mitt internet efter ungefär tre veckors lång irriterande väntan. Jag ska ringa BBB's support på onsdag och försöka få ut lite kompensation. Nu vet alla ni som läser varför jag inte skrivit något ialf...

Vad har hänt i mitt liv och världen under den här tiden då? Ganska mycket skulle jag tro... Bland annat har ju herr hellylle Fuglesang lyckats komma upp i rymden och tillbaka. Jag tycker nästan det var lite tråkigt, trots att jag är en stolt svensk, att han lyckades komma upp. Nu går det inte skämta längre om att han aldrig kommer att få komma upp i rymden liksom... Andra saker som hänt är att James Brown dött :-(, E6:an rasat, översvämningar, julstök och annat jox.
Jag undrar just om CDWOW alltid vill göra sina kunder nervösa innan julafton genom att konstant skicka ut sina varor till dagen innan julafton oavsett när man beställer i december? Andra året i rad jag får grejerna precis dagen innan... Ny kurs i Psykologin också, personlighetspsykologi. Säkert den mest intressanta av de vi läst hittills men nu är det så mycket annat att göra så man "hinner" inte plugga som man ska... Kunde inte terminen börja ett par veckor tidigare istället för att sedan ta uppehåll över julen? Alla andra skolor börjar ändå i mitten av augusti men svenska universitet tycker onekligen om att jävlas med stackars studenter.

Igår var det julafton igen :-). Jag tycker nog fortfarande det är årets bästa dag :-). Vi firade hos storasysters familj som vanligt på senare år. Lisa, 1 år drygt, hade kommit på hur kul det var att öppna paket och ville mest hela tiden gå till granen och öppna paket :-). Eller nu ska jag inte vara orättvis... Det var mest under paketöppningen hon var het på klapparna och då inte bara hennes egna :-).
I mina paket låg det lite av varje som skjortor, kalsonger, lexikon mm... Många bra grejer men ingen digitalkamera den här gången heller, är de så dyra? Jag har faktiskt själv ingen aning men jag måste se till att köpa en hursomhelst. Julaftonens överraskning var att lillasyster hade satt på sig stora spenderarbyxorna och handlat massor av dyra saker :-). Bor man hemma och jobbar samtidigt så badar man väl nästan i pengar :-). Överhuvudtaget en lika trevlig julafton som vanligt.

Ikväll blir det av att dricka lite öl och partaja... Eller det kanske bara blir att dricka öl, brukar kunna vara klurigt att komma in på några bra ställen på juldagen. Alla går ut idag typ...

Så här på slutklämmen tänkte jag ge er några bra låttips :-). Inga nya låtar men väldigt bra ändå.

Dive - Captain Nemo
Manowar - Fighting the world
Bonnie Tyler - Faster than the speed of night

RSS 2.0