bla bla

Jag har ingenting att skriva om :-). Bästa starten, sedan rinner det väl bara på därför att... Många nya produkter inlagda på www.lekoutlet.se idag ialf. Borde egentligen göra en egen blogg för försäljningen, men man ska ha tid med allt också...

Kul att gitarren är fixad :-). Jag kan ju fortfarande inte spela, jag har alltså inte fått den talangen efter att inte ha spelat någonting alls på väldigt länge, som jag hade hoppats på hehe... Men kul är det ialf!

Har jag tänkt på något överhuvudtaget i veckan? Nee, det har nog bara varit jobb i huvudet.

King Kenny!

Men vad ska jag skriva om...??? Jo så var det, King Kenny klar som tränare för Liverpool :-). ...och då är det inte Kenny Samuelsson även om han är en stor Liverpool-supporter, utan Daglish så klart, ho ho ha ha!

Vad har jag gjort denna vecka... Glömt löparskorna i Hallsberg så, näää jag behöver inte ens uttrycka vad jag spenderat resten av tiden med. Tittat på björktrastarna utanför fönstret, lyssnat på P3 och så en sak till... Finns faktiskt en del bra musik nu måste jag säga. Tänk om inte P3 fanns, skulle det finnas någon bra musik då? Those Dancing Days har valt musik på kvällarna... De har gett mig en sån där harkärlek, de låter som 12 år, de är väl ialf ett par år äldre, de är så "å det var så jäävla coolt" bla bla... men så efter att ha hört dem en del smög det på sig något charmigt också. Knepigt hur det är! Kan man inte uppleva saker exakt likadant hela tiden. Typ en låt är lika bra eller dålig hela tiden. Fast vad tråkigt det hade varit också.

Annars är hoppstyltor sommarens grej!


Måndag!

Mycket trevligt hos Linus i lördags, även mycket trevligt på Strömpis. Alla var där hehe...

Dagen har varit lite seg, eller jag har varit seg.

Lördag!

Snart dags att åka iväg, först till Svampen och sedan till Linus på 25-års kalas.

Ibland blir jag sjukt bortskämd på jobbet, inte tokigt alls! ...och spännande är det fortfarande!

Det var bara det, ciao!

Jo ett par saker till... Att inte folk tröttnar, eller har de bara så extremt tråkig fantasi, när det kommer till så kallade "face-rapes". Det är alltid "jag älskar killar" och annat fantasilöst. För er som är födda på 60-talet och tidigare är en face-rape att någon skriver på din facebook utan din direkta tillåtelse. ...och hur i helvete kan det bli en nationell angelägenhet att en bartender nekade en ammande mamma att köpa ett glas vin? Det är inte bra att dricka alkohol när man ammar av många anledningar, så big deal... Ungefär som att någon nekar dig att köra bil efter att du tagit ett glas vin. Det är inte hela världen men varför chansa?

Sedan efterlyser jag Zandrah, jag behöver din mamma-kompis mail igen, jag slarvade bort det!

Minnesanteckning!

Usama Bin Ladin är död. Spelar nog mindre roll, men stor grej ialf.

Mina Diesel-skor blev tydligen lagade med hyggligt resultat, bra det.

Inventeringen var inte så rolig, men nu är det bara en kvar i år :-).

Nu stänger jag av datorn och fortsätter läsa i Idioten.

RSS 2.0