Hemma igen!

Nu är man åter tillbaka i studentrummet och det är väl här man kommer spendera det mesta av tiden nu. Det känns både tråkigt och skönt. Alltid skönt att bara kunna slappna av och stänga in sig om man känner för det men även ganska tråkigt då man inte får uppleva så mycket. Sommaren som gått har nog varit en av de bästa somrarna i mitt liv. Jag har hittat på ganska så mycket saker och för en gångs skull haft ett givande jobb som inte bara känts som slöseri av tid. Tack vare jobbet har jag även fått två erbjudanden om extrajobb nu efteråt vilket jag tror att jag kommer nappa på. Tanken är väl att jag inte ska satsa helhjärtat på skolan nu i höst utan mest gå för godkänt och inte väl godkänt då ämnet, arbetsrätt, mest är till som utfyllnad på min utbildning plus att jag inte tycker att jag fått möjligheten att få de betygen jag varit värd under delar av de senaste terminerna. Så det kan mycket väl bli att jobba extra i höst vilket bara det är en ny erfarenhet för mig.

Resan till Paris och Barcelona med Linus blev väldigt lyckad. Två trevliga städer där nog Paris överraskade mest positivt. Fick inte alls känslan av att folk inte ville prata engelska som man hade hört tidigare och sedan finns det så mycket att se och göra i Paris. Barcelona däremot var väl precis som man hade tänkt... Mycket fest och inte så värst mycket att pyssla med på dagarna om man inte gillar arkitektur, konst och badstrand. Men festa och bada med turister är inget som är något speciellt orginellt för Barcelona. Så Paris överraskade mest positivt men jag hade rent känslomässigt roligare i Barcelona så det är svårt att säga var det var bäst... Men jag säger Paris mest beroende på vädret och den relativt lugna trafiken.
Hur ska man bedömma resesällskapet Linus då :-). Jodå förutom lite butterhet över hans glutentoleras som ingen verkade ha hört talas om under resan så var det tip-top :-).

Triumfbåge, Champs Elysées och jag så klart :-).

Hopp å studs utanför Louvren.

Jim Morrison, en tyst minut nu! Scchhy!!!

Partaj i Barcelona :-).

Oxelinho springer in på Camp Nou :-).

Göte var ute och klippte gräsmattan...

From Paris to Barcelona!

Nu ar vi framme i Barcelona efter att ha spenderat nagra dagar i ett trevligt Paris. Allting ar bra och vi hoppas nu att det blir lika bra i Barcelona som det var i Paris.

Free things for poor people!!!

Meningslöst inlägg men vad spelar det för roll när man lyssnat på den här låten, "Free things for poor people". Sensommarens bästa låt utan tvekan. Nu kommer väl någon viktigpetter och säger att den här låten har ju varit poppis hela sommaren i England men jag snackar Sverige sådeså :-). För övrigt heter gruppen Infadels. Tänk er Melody Club ihopslaget med The Band :-). Så låter det ungefär :-). Det går inte att ogilla.

Läste det här imorse... http://www.na.se/artikel.asp?intId=1369500&insn=1 Vore det inte bra om kommunen betalade för alla studenter så att vi slapp jobba allesammans på sommaren... Nu kan det kanske vara extrema omständigheter i det här fallet men som det låter blir man rätt irriterad. Bor HEMMA, skaffar INGET sommarjobb, har LÅN från maj och kräver ändå mer pengar. Samhället ska inte betala oss för allt!!!

Hemma bra men borta bäst?

På lördag försvinner jag åter igen från den vanliga hemmavardagen. Då drar jag nämligen till Paris och Barcelona. Det blir fem nätter i Paris och fem nätter i Barcelona och jag kommer tillbaka 26 augusti. Tjoho, resa är livet :-).

Ojdå Sverige har blivit värsta cykelnationen. Gustav Larsson tog precis ett nytt silver :-). Det där lät verkligen som jag har enorm koll på Gustav men jag är nog som de flesta andra.... Alltså hade ingen aning om vem han var förrän typ nu :-).

Back from kollo!

Nu är kollojobbandet över för den här gången eller eventuellt för alltid det är svårt att sia om nu :-). Det har varit riktigt trevligt att jobba som kolloledare och något "lättare" än jag trodde det skulle bli. Det känns faktiskt lite tråkigt att komma tillbaka till verkligheten igen nu förutom att man får sova nu när man inte jobbar :-).

Nu har jag slöat i två dagar men tänkte ta tag i mitt liv imorgon igen och försöka få något mer vettigt gjort än att bara sitta och kolla på OS och vara framför datorn :-).

Jag har ju fyllt år också och fick då en gitarr som jag nu försöker lära mig spela på... Än så länge har jag väl inte lärt mig att spela något alls utan försöker mest lära mig diverse olika ackord och att kunna byta mellan dem :-). Lära mig ackord är inga bekymmer och att byta mellan dem verkar inte heller vara något överjävligt projekt men det där med taktkänslan känns lite tuffare... Åhh det är nog lite grundläggande hehe :-). Måste passa på att tacka dem som önskade mig ett grattis också. Jag vet att jag själv är helt värdelös på att komma ihåg födelsedagar och att gratta andra men man blir ändå glad när man får ett SMS eller något med ett grattis på sin födelsedag. Däremot har jag inte så mycket för när det ska göras till med sånger och presenter. Presenter vill jag bara ha och ge till min närmaste familj för det är de jag bryr mig allra mest om. Att sjunga för eller bli sjungen inför eller att få eller ge presenter till mer ytligt bekanta känns bara påklistrat och oäkta om man inte verkligen känner för det men i många fall känns det som sagt mer som en grej som bara görs för att...

RSS 2.0