jahapp...

Jag kommer vara nykter en Valborg! Undrar när det hände senast...? Iofs har många av mina "Valborgar" haft lite släng av vad andra säger om Nyår osv, att man är så jäkla taggad sedan blir det så där. Så jag får väl hoppas att om jag hade gjort något roligare än inventerat en affär i Mariestad hade det säkert, trots att jag skrev roligare, för tråkigare kan det ju inte bli, ändå varit ganska misslyckat :-). Kul med konstiga meningar, så länge de inte strävar efter något mer och bara blir pekorala a la Maria Jonssons Facebook-poesi.

Påsken var kul men långsam... Eftersom jag jobbar från 9 till 22 varje dag får jag abstinens när jag inte jobbar. Ungefär som när man pluggar och vet att man nog borde plugga när man är ledig, ni som har pluggat förstår. Påskaftonen var kul! Dunder bjöd på en jätte-whisky sedan var det full fart hehe... Gick som allt som oftast, inte som man tänkt.

Framstegen med www.lekoutlet.se går framåt, ho ho... Egen domän i mailadresserna nu, listade på Prisjakt, vilket även visar att vi är äckligt billiga på det mesta, samt försök till bekantning av AdWords. Verkar finnas hur mycket som helst att lära sig i det där, och jag har som vanligt, en si så där, halv dag på mig att lära mig det hela... Så snart ska det ligga annons ute för LekOutlet på Google.

Tänk om man inte var så envis... Då hade jag tjänat bättre, bott bättre, haft ett socialt liv och massa sånt där som ska vara bra :-).


Nu har jag bil!!!

Nu är bilen min och betalad :-). Får jag hoppas att den håller hyggligt!

Nu vet jag inte om någon som läser denna blogg är intresserad av mammabloggar, men jag ska ialf tipsa om en blogg där det står en himla massa om hur det är att vara ung, mamma och mitt i karriären; caroooolinewilsson.blogspot.com. För övrigt en mycket trevlig ung kvinna :-).


Damn!

Jag trodde för en stund att jag lyckats med lite SEO, men tyvärr verkar jag trott fel. Verkar bara vara på min egen dator som www.lekoutlet.se hamnar högt på den sökordskombination jag sökte på. Surt sa räven...

Annars har det varit mycket jobb som vanligt. Vi hade inventering i en av butikerna i helgen. Inte det roligaste jag gjort, men tydligen något som måste göras.

Imorgon åker jag dock hem till Närke för lite påskledigt. Kunde egentligen åkt hem redan i måndags, men det finns så mycket att göra att det är svårt att lämna arbetet.


Rullar så sakteliga...

I tisdags hände det grejer i shopen, men sedan har det varit lugnt igen. Klarna implementeras imorgon, tre dagar för sent... Inte bra! När det är gjort finns det inget annat än marknadsföring som hindrar oss från att sälja. Vi är billigast på det vi har, det borde räcka långt.

Själv dras man mellan hopp och förtvivlan hela tiden... Man lär sig något, och lyckas med något och blir glad, sedan i nästa stund stöter man på ett nytt problem som man inte vet hur man ska lösa och man blir besviken. Gäller att ge allting tid.

Ingen bil har jag heller fått än...¨

Sprang nyss, inte långt men det kändes bra!


Jag har köpt bil!!!

Ja det står rätt, jag Andreas Oxelgren har köpt bil!!! Den första bilen någonsin som kommer ägas av mig! Inte dåligt inte :-). Efter att ha försökt sätta Pelle på att hitta en schysst bil hände det inte mycket så jag fick delegera till Mats istället, och då blev det åka av. Mats letade upp en Clio för 29 000 och idag åkte jag iväg och köpte den. Lite så där impulsivt och inte helt genomtänkt som vanligt, men det gäller att våga när det gäller affärer hehe... Nee men bilen verkade ok, och nu är den min, har dock inte fått den än, var lite som behövde fixas. Tack för hjälpen Mats!!!

Påminner lite om en Ferrari... Förutom färgen då ;-).

Ikväll blir det kalas i gamla korridoren, ska bli kul kul!

Nee nu måste det jobbas lite!

Jag behöver...

Jag behöver en bil!!!

Jag behöver ett bo!!!

Jag behöver träna!!!

Jag behöver ordrar till webshopen!!!

Just nu har jag ingenting av detta :-).

Mycket är bra en del är ensamt...

Helgen i STHLM blev mycket lyckad. Magnus hade ordnat med god mat och trevligt sällskap. Fick även se lite "nya" delar av STHLM som Hässelby och Hammarby sjöstad, kul kul!

Nu känner jag mig sjukt ensam... Har ingen TV, endast internet långt ifrån där jag har sängen, jag pratar inte i mobil länge än nödvändigt och ingen annan här heller... Usch så tråkigt är det! Kan ju knappt jobba heller, i och med att jag får stå upp och ha datorn på några kartonger... Fick inte igång kylskåpet heller, blev en massa konserver och Grandiosa-pizza, fy fan...

Nu rullar det! www.lekoutlet.se

Nu rullar hemsidan för leksaksförsäljning. Mycket måste göras, men allt fungerar med köp, frakt och leverans.

Det är bara titta in på; www.lekoutlet.se alt. www.lekoutlet.com.

Snart bär det av till STHLM för lite partaj hos Magnus ute i Hässelby.

Lite mindre religion tack!

Jag har sagt det förut och säger det igen, kan vi inte bara överge religionen? Hur mycket bra kommer egentligen ut av alla dessa konstiga föreställningar om världen?

RSS 2.0