Det gör ont en stund på natten...

Nu håller mina stortånaglar på att trilla av. Försökte ge dom en hjälp på traven igår kväll genom att klippa bort det som satt mest löst. Efter det började "helvetet". Fy satan vad ont jag hade inatt. Eller inte så jätteont mer att det värkte hela tiden utan stopp. Blev väldigt svårt att sova. Till slut hamnade jag i soffan med fötterna utanför ena kanten för att det skulle bli så lite tryck på dom som möjligt. Då kändes det lite bättre och jag lyckades somna ett tag sovandes i en ställning av en 2a. Det var bättre när jag vaknade så jag kletade på lite sårsalva. Sedan dess har det känts ok även om det gör lite ont att gå.

Jag lyckades byta mina olika och använda handbollsskor igår. Fick betala 200kr mer för att det var den billigare varianten jag betalat för innan. Tog även en storlek större. Annars hade jag nog fått leva utan stortår efter ett tag :-).

Fick tillbaka min andra tenta idag. Den gick också bra. Blev VG den här gången. Låter bättre än vad det var för tentan var rätt lätt så jag är nästan lite besviken över att jag inte lyckades få fler poäng :-). Men nästa tenta verkar bli lite klurigare så jag är lite orolig över hur det ska gå.

Ikväll blir det att titta på Sunderland-Liverpool hos Robert om han inte bangar ur. Men det brukar han inte göra och är han inte hemma brukar jag få låna hans nyckel ialf. Så det är det som händer ikväll.

Helgen mm...

Aj aj aj... Det gör ont lite varstans i kroppen efter helgen. Har spelat 2 handbollsmatcher. Spelade nästan hela matcherna och det är inte riktigt vad jag är tränad för än :-). Har fått blåsor på händerna eftersom man inte är van med klistret och då sliter det av det översta hudlagret. Sedan har jag fått rejält blåa stortånaglar för att skorna jag köpte var lite små. Hann aldrig gå in dem ordentligt. Men jag ska försöka byta till mig ett par i rätt storlek och som inte är olika imorgon om det går :-). Fick faktiskt ta en kökskniv och sprätta upp ena stortån för att få ut blodet som låg under nageln och tryckte. Annars gör det bara allmänt ont i kroppen :-). Men det var riktigt roligt att spela och det gick väl helt ok.

Har fått tillbaka en tenta också som gick ganska så bra. Klarade den med ett starkt godkänt. Skönt att inte ligga på gränsen till underkänd ialf.

Så har man varit på krogen som vanligt också. Blev Klaras den här gången. Hade ovanligt tråkigt och var ovanligt missnöjd när jag kom hem :-). Märktes nog i det jag skrev där på början av bakfyllan...

Idag har jag varit en sväng till universitetet. Hade lite flyt med en sak. Hade så klart glömt att anmäla mig till nästa tenta och man skulle anmält sig senast i fredags. Men det löste sig ändå. Hade inte känts så bra om man hade missat den för att man glömt anmäla sig.
Annars har det inte blivit så där jättemycket gjort idag. Mest pluggat, tittat på TV och spelat lite TV-spel. Var lite halvt på väg att cykla iväg en sväng till en kompis på kvällen men det blev aldrig av. Lite tråkigt faktiskt.

Kan väl dra ett låttips till :-).

Stereophonics - Have a nice day.

Dålig raggare!

Jag är kass på att ragga på krogen. Även att jag vill så fegar jag ur. Tror inte jag är ensam om det problemet om det nu är ett problem... Men första kontakt är så svårt. Det är verkligen toksvårt. Det känns ungefär som att ha öppet mål i fotboll men inte våga sparka till bollen.

Lurigt skoköp och musik

Idag har det inte heller blivit så mycket gjort. Var på stan en sväng och fikade med syrran och hennes barn. Hejade på en halvbekant kurspolare. Nu tror väl hon att jag är tvåbarnspappa :-).

Efter fikat gick jag iväg till Stadium och köpte skor som jag ska ha till handbollen. Provade ut ett par sköna och rätt fula orangea skor. Killen som hjälpte mig gick och hämtade en kartong på lagret som det var en sko i och sa att den andra stog i testhyllan. Jag provade båda och de kändes bra så jag bestämde mig för att köpa dem. Men så när jag såg kartongen jag fick var priset billigare på den än det priset som stog på hyllan. He he tänkte jag här tjänar man några hundralappar. Sedan gick jag hem och provade skorna ett tag. Då upptäckte jag det luriga. De var inte likadana. Nästan likadana men väldigt många detaljer som inte stämde. Jag har då antagligen köpt 2 olika skor. Ska jag byta så har jag ett kvitto som inte stämmer med namnet på varje fall den ena skon. Taskig situation... Men de känns exakt likadana när man har dem på och de har samma betäckningar på skon. Så jag ska ha dem på matchen imorgon ialf sedan får jag se om jag försöker byta dem eller ej.

Musik måste vara ett av de mest känsliga ämnena som finns bland oss människor. Är man kille, någorlunda vuxen och tycker att pojkband, dansband mm är bra så ska man bli utskrattad. Är man musikintresserad så ska man helst inte lyssna på det som andra vanliga människor känner till. Desto mer indie eller ovanlighetstyckare man är desto bättre människa är man. Läste på ett forum för sport häromdagen att Arjen Robben's favoritlåt var The final countdown med Europe. Då fick han givetvis massa skit. Europe går ju inte lyssna på om man är någorlunda flashig. Men jag tror inte det finns någon i Europa som tycker den låten är riktigt dålig. Nog att den är uttjatad men det gör inte att låten helt plötsligt ska bli hånad. Men i dagens 'lyssna på det som inte andra lyssnar på samhälle' måste det vara så.
Kan man helt och hållet byta musiksmak? Så att man helt föraktar det man gillade förut? Jag gör det inte. Nog att man tröttnar på musik men att man helt plötsligt hatar det man gillat förut kommer jag aldrig köpa. Nu ska man inte tro att indiemusiken är dålig för det är den verkligen inte. Men att det ska vara så coolt att lyssna på det som är ovanligt tycker jag är så oerhört töntigt. Jag tror människor i regel uppskattar ungefär samma slags musik.

Det var nattens eftertanke.

Need For Speed Underground II

Men oj vad sur man kan bli. Hade börjat skriva dagens blogg när bajsexplorer så klart hänger sig. Arrghhh!!!!

Idag har jag varit på ÖKK och tränat för första gången. Tog med Edström för att jag inte vågade gå dit själv första gången. Lite harig... :-). Men det gick bra och jag känner att träningsvärken redan har börjat smyga sig på i bröstmuskulaturen.

Det var faktiskt rätt duktigt att gå upp klockan 9 för att gå och träna, men sedan har jag varit allt annat än duktig :-). Har suttit och spelat Need For Speed Underground II hela dagen. He he... Helt sjukt. Men det var så roligt :-). Fast nu har jag lyckats slita mig och ska vara lite duktig igen. Ska iväg å träna handboll. Hoppas på att slippa spy den här gången :-). Men det ska inte vara fyspass ikväll så det går nog bra. Känner mig lite som ett fotbollsproffs. De tränar och spelar TV-spel hela dagarna verkar det som :-).

Blev utskrattad på handbollsträningen i tisdags också. Jag var väl inte så smart och blandade ihop lite saker men ändå hade jag inte helt fel. Vi snackade om en bil med kassa bromsar. Då undrade jag om den gått igenom besiktningen eller om den var så gammal att den kanske inte behövde besiktas...? Aj aj... Där högg dom direkt med kommentarer som -Det var det dummaste jag hört, och -Att det är mycket viktigare att besikta gamla bilar för att dom är sämre. Andra kommentaren är inte helt ologisk. Jag blandade ihop det lite med att gamla bilar inte behöver skattas. Men jag hade ändå inte helt fel som jag trodde. Äldre bilar behöver inte besiktas varje år utan vartannat. Jag vet inte hur gamla de bör vara men det är sak samma. Hånad blev jag ialf :-(.

Har haft ett litet gräl till med den jag pratar klart mest med på MSN också. Det var en riktig skitsak som nog handlade mer om missförstånd än oenighet. Men lite underhållande var det allt. Jag fick höra att jag var mansgris för att jag trodde ,och tror, att det är fler kvinnor än män som är hyggliga på att laga mat. Det var inte så att jag skrev att kvinnor ska laga mat, bara att jag trodde dom var bättre än män. Kanske är fel men men... Sura miner blev det hursomhelst.

Dagens låt eller kanske tom årets är: Stereophonics - Dakota.

Den är verkligen så himla bra. Ladda hem den. Oj jag menar köp den det gjorde jag... :-P


Nya upplevelser!

Idag har jag spytt på handbollsträningen... Vi hade fys och det klarade tydligen inte kroppen av riktigt. Var iofs inte bara jag som spydde som tur var.

En ny dag!

Ja det blev som jag trodde... Jag blev en 100 fattigare i gårdagens poker :-(. Man kanske skulle bli siare :-).

Idag har jag varit på universitetet en sväng, köpt ett gymkort på ÖKK och handlat lite käk. Med andra ord inget extraordinärt.

Jag har faktiskt ett fysiskt problem som kan vara lite irriterande för andra :-). Jag är skelögd, men det märks knappt om man inte vet om det i förväg. Jag blev opererad för det när jag var liten pojk. Vet inte så mycket om vad de gjorde egentligen förutom att jag har ett ärr i ena ögat och att mitt synfält inte är lika brett på det opererade ögat. En kul anekdot var att man fick gå med lapp för ögat och såg dubbelt ett tag efteråt :-). Kanske var mest "kul" för andra :-).
Men nu till problemet... Vanliga skelögdas (som antagligen då inte är opererade för det) ögon sticker iväg jättelångt bort så att det verkligen syns att de är skelögda när man pratar med dom. Mina ögon är så klart annorlunda!!! Pratar jag med någon och samtidigt försöker titta den personen i ögonen vill gärna mitt andra öga som jag inte fokuserar med glida undan lite och se ut precis som jag tittar personen över axeln. Det har hänt att man fått kommentaren -Men titta på mig när du pratar med mig. En annan sak är att de man pratar med har en tendens att flytta sitt huvud för att få mitt ej fokuserande öga i fokus. De tror alltså att jag tittar dem över axeln. Det är faktiskt lite jobbigt.

Jahapp nu måste jag reda ut lite problem om en elräkning.

Nu ska jag börja!

He he!!! Nu ska jag börja med något jag funderat på väldigt länge. Skriva dagbok eller blogga som det så fint heter när man är i cybervärlden. Nu kommer säkert den här sidan krasha så att man ändå inte kan läsa sina gamla meddelanden om något år då det kan vara intressant.

Så helgen!

Har varit i Jönköping och partajat lite. Det är en gammal jobbarpolare som jag och några polare brukar hälsa på. Det var tredje året vi åkte nu. Brukar alltid vara riktigt roligt. Men nu hade jag så klart dragit på mig min första förkylning på ett par år. Hoppades på att spriten skulle kurera :-). Det gjorde den till en början men sedan framåt 1 på natten blev det kasst och jag blev tokseg. Men men sån't händer. Mår ialf mycket bättre idag. Man fan man skulle varit frisk... Bortaplan är alltid så mycket roligare än hemmaplan :-).

Nu ska jag iväg och spela bort en 100-lapp på poker.

Var alltid en början :-).


RSS 2.0