30/12

Undrar just om rubriken kommer hålla? Har en känsla av att jag kommer publicera bloggen efter 12 slaget och att den inte bara kommer handla om fredagen 30/12, men det funkar ändå.
 
Idag har jag jobbat igen. Var helt ok idag med, och inte speciellt svårt att komma upp i och med att jag lade mig så tidigt igår. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var iväg en sväng till Systemet och köpte några bärs annars har jag bara suttit hemma och tagit det piano. Gött!!!

Det är Nyårsafton imorgon. Egentligen ska man leka vuxen en sådan helgdag och äta god mat och dricka champagne. Men jag är inte vuxen än och vill hellre hitta en bra fest, men det verkar svårt. Just nu lutar det åt att jag, Pelle och Matz hittar på något. Vad det blir eller om det ens blir den konstellationen är inte riktigt klart än. Det löser sig imorgon. Verkar inte vara många andra heller som vet vad de ska göra.

Undrar vad som händer med julaftonsspekulationerna? Skulle vara flashigt om Erik och storasyrran tog chansen när den väl kommer. Det känns som den är för stor för att bara kasta bort. Men deras tvekande är förstårligt. Själv skulle jag tycka det var ascoolt om de tog chansen :-).

Fick världens skönaste kommentarer till förra blogginlägget he he... Inte många som fattar kanske, men för oss ahlsellare var det ruskigt kul :-).

Nu blev jag sugen på att åka motorcykel. Får väl kränga på ice-racing däcken och ta en sväng...

Höll rubriken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0