Ännu sämre fötter...

Nu har man spelat en tredje handbollsmatch med b-laget och det gick lika dåligt som de andra två. Förlust med typ tio bollar. Fast den här gången var vi bra med i första halvlek och låg bara under med två mål i halvtid. För mig gick det väl så där. Jag gjorde fem mål men har spelat bättre. Har fortfarande lite skoproblem. Som jag skrivit innan så bytte jag skorna från förra helgen mot ett par större. De är så klart bättre men jag har fortfarande inte hunnit gå in dem ordentligt. Så jag fick några blåsor på ena foten idag. Så nu har man inga stortånaglar och onda blåsor. Det är lite jobbigt att spela när det gör ont hela tiden. Jag är riktigt gnällig men det är så sjukt irriterande.

Spelade lite poker nyss med några polare. Det gick bättre än handbollen. Kom tvåa i den turneringen jag var med i så jag fick tillbaka min insats. Skönt att inte förlora några pengar. Snål och fattig student som man blivit :-).

Igår såg jag Pearl Harbor på TV. Varför göra en alldeles för lång kärlekshistoria av en av historiens största händelser? Krigsscenerna var bra, intressanta och välgjorda men resten av filmen var ganska seg. Under första timmen hände det knappt någonting. Jag blev faktiskt besviken. Filmen var sevärd men inte så bra som jag hade trott.

Var ute nykter en sväng igår också. Hamnade på Mitt Andra Hem. Hade bara varit där en gång innan och det var väldigt länge sedan. Men det var trevligare än jag hade trott och framförallt väldigt bra musik. Kände knappt igen en enda låt men nästan allt lät bra :-).

Missa inte Född Massmördare på 5an kl 22:00. Det är riktigt intressanta saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0