Vi vann skinkan!

Vi hade en liten julavslutningsturnering i mjukhandboll idag på träningen. Priset till vinnarna utgjordes av varsin julskinka :-). I mitt lag var det så klart jag, Dejan, Nisse, Dunder och en Fristedt. Vi brukar säga just en Fristedt, för att det är ett tvillingpar och ingen verkar ha koll på vad de heter i förnamn. Det kändes som vi var lite förhandsfavoriter. Ialf tyckte jag det :-). Men vi förlorade ändå två av de tre första gruppspelsmatcherna. Som tur var gick alla lag till slutspel så det spelade mindre roll. I slutspelet började vi spela ordentligt och vann semin stort och finalen med ett par bollar. Så där stod vi som vinnare tillslut med varsin julskinka :-).
 
Idag har jag tränat styrketräning på morgonen, haft kafferep med några jobbarkompisar och handlat julklappar. Så nu är jag helt klar med julklapparna. Fick lattémuggar av jobbet som julklapp idag också. Tack, tack säger jag.

Ska jobba några dagar nästa vecka. Usch vad tråkigt... Eller jag vet inte. Kan nog bli kul att träffa jobbarkompisarna igen, men att gå upp på morgonen är verkligen dödens död. 

Nyår??? Vad händer då?

Kommentarer
Postat av: Nora Rep

Tackar för idag. Det var jättegott.

2005-12-23 @ 00:16:14
Postat av: ...

Håller med Nora!! Kanon!!

2005-12-23 @ 21:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0