Helgen mm...

Aj aj aj... Det gör ont lite varstans i kroppen efter helgen. Har spelat 2 handbollsmatcher. Spelade nästan hela matcherna och det är inte riktigt vad jag är tränad för än :-). Har fått blåsor på händerna eftersom man inte är van med klistret och då sliter det av det översta hudlagret. Sedan har jag fått rejält blåa stortånaglar för att skorna jag köpte var lite små. Hann aldrig gå in dem ordentligt. Men jag ska försöka byta till mig ett par i rätt storlek och som inte är olika imorgon om det går :-). Fick faktiskt ta en kökskniv och sprätta upp ena stortån för att få ut blodet som låg under nageln och tryckte. Annars gör det bara allmänt ont i kroppen :-). Men det var riktigt roligt att spela och det gick väl helt ok.

Har fått tillbaka en tenta också som gick ganska så bra. Klarade den med ett starkt godkänt. Skönt att inte ligga på gränsen till underkänd ialf.

Så har man varit på krogen som vanligt också. Blev Klaras den här gången. Hade ovanligt tråkigt och var ovanligt missnöjd när jag kom hem :-). Märktes nog i det jag skrev där på början av bakfyllan...

Idag har jag varit en sväng till universitetet. Hade lite flyt med en sak. Hade så klart glömt att anmäla mig till nästa tenta och man skulle anmält sig senast i fredags. Men det löste sig ändå. Hade inte känts så bra om man hade missat den för att man glömt anmäla sig.
Annars har det inte blivit så där jättemycket gjort idag. Mest pluggat, tittat på TV och spelat lite TV-spel. Var lite halvt på väg att cykla iväg en sväng till en kompis på kvällen men det blev aldrig av. Lite tråkigt faktiskt.

Kan väl dra ett låttips till :-).

Stereophonics - Have a nice day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0