Nu ska jag börja!

He he!!! Nu ska jag börja med något jag funderat på väldigt länge. Skriva dagbok eller blogga som det så fint heter när man är i cybervärlden. Nu kommer säkert den här sidan krasha så att man ändå inte kan läsa sina gamla meddelanden om något år då det kan vara intressant.

Så helgen!

Har varit i Jönköping och partajat lite. Det är en gammal jobbarpolare som jag och några polare brukar hälsa på. Det var tredje året vi åkte nu. Brukar alltid vara riktigt roligt. Men nu hade jag så klart dragit på mig min första förkylning på ett par år. Hoppades på att spriten skulle kurera :-). Det gjorde den till en början men sedan framåt 1 på natten blev det kasst och jag blev tokseg. Men men sån't händer. Mår ialf mycket bättre idag. Man fan man skulle varit frisk... Bortaplan är alltid så mycket roligare än hemmaplan :-).

Nu ska jag iväg och spela bort en 100-lapp på poker.

Var alltid en början :-).


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hejsan hej!

Så nu har man hittat hit. Tänkte att jag skulle skriva något då.
Vad gör du annars, pluggar på heltid, eller? Så du har ett "ögonproblem"? Såg det inte på din bild, men det lät småjobbigt för dig. Var det längesen du fick operera ögat? Har du haft glasögon eller något annat "hjälpmedel" för ögat någon gång? Själv har jag linser, numera grönfärgade, rätt snygga om jag får säga själv. Annars så är jag brunhårig, smal och läser till Teknist på gymnasiet i Örebro sista året.
Tyckte du såg bra ut på kortet...


KRAM /Alexandra

2005-11-24 @ 16:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0