Barnvakt!

Idag har jag varit barnvakt till Lisa i ungefär en och en halv timme, och det gick alldeles utmärkt. Hon var nästan glad hela tiden och kröp runt medan jag försökte titta på MacGyver :-). Efter någon timme fick hon för sig att börja gråta, antagligen av tristess, men då är det bara ta upp henne och kasta runt lite med henne så blir hon glad igen :-). Hon kommer lätt att bli en våghals när hon blir stor. Annars har jag tränat ett pass på gymet och tagit en 2.4 kilometers runda i löparspåret, så lite hurtig har jag varit. Hemtentan har jag inte hunnit jobba så där jättemycket med idag, så det får bli imorgon istället.

Blev bjuden på restaurang av faster Birgitta igår. Brukar inte äta på seriösa restauranger så ofta, så det var riktigt trevligt. Sedan är det alltid skönt att få gratis mat och slippa laga själv :-).

Fick höra idag att Dunder och Nisse blivit inbjudna att träna med Lindes handbollslag. Riktigt kul för dem. Nisse tror jag lätt skulle platsa om han orkar vara seriös med träningen. Dunder är jag mer skeptisk till, men han får gärna överbevisa mig :-). Undrar just hur jag själv skulle göra om man blev erbjuden att provspela för Linde? Ärligt talat tror jag att jag skulle skita i det, eller det beror lite på hur mycket de tränar... Eller nee jag hade fan dissat det. Ofta man skulle orka att inte få dricka och resa bort när man vill. Å andra sidan är det riktigt underbart att spela inför så mycket publik som de har. Det är onekligen ett svårt val, men som sagt, jag hade nog tackat nej ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0