Konstiga struligheter!

Min DVD-spelare fick helt plötsligt för sig att stänga av sig hela tiden, och till slut gick det inte att sätta på den överhuvudtaget. Jag testade allt, kollade så att sladdarna satt i, testade med andra skivor och kopplade om, men inget hjälpte. Efter lite funderande kom jag på att det måste ha med elförsörjningen att göra, så jag provade att koppla in DVDn i ett annat eluttag, och än så länge har det fungerat. Den var inkopplad i ett skarvuttag förut. Om det är det som var felet borde väl de andra apparaterna som är inkopplade i samma skarvuttag inte heller fungera, eller att det blir kortslutning? Väldigt skumt är det hursomhelst.
Nästa konstiga strul är min DVD-brännare i datorn. Jag köpte nya DVD-skivor häromdagen för att bränna ut lite musik. Jag provade att bränna en skiva, vilket gick utan problem, men sedan när jag testade att spela den i samma brännare fungerade inte alla låtarna. Det gick inte ens att kopiera vissa låtar, så jag trodde att skivan var trasig. Men så hade jag tagit med skivan till en kompis som ville ha ett av albumen på skivan, och där fungerade de låtar som inte fungerade på min dator. Väldigt underligt tyckte jag, så jag provade skivan i min vanliga DVD-spelare och den funkade där med. Summa sumarum kan det inte vara skivan det är fel på utan läsaren i min DVD-brännare. Grädde på moset är att min andra DVD-läsare i datorn inte heller fungerar. Den hittar inte ens skivorna man stoppar in, men det tror jag bara beror på någon inställning.

Idag har jag förberett redovisningen tills imorgon med seminariegruppen, och det verkar bli bra. Träffade storasyster och Lisa på biblioteket. Kuligt! Annars har jag mest försökt hitta drivrutiner till mina DVD-läsare i datorn, men det har inte hjälpt. Såg Arsenal slå ut Juventus nyss, vilket var trevligt.

Jag tvättade lite kläder igår och lyckades så klart färga alla mina kalsonger ljusblåa... Tvättade lite träningskläder, och jag tror att det var ett par, inte så ofta tvättade blåa shorts som färgade av sig. Hursomhelst blev det ganska snyggt ändå, så det är ingen större skada skedd.

Det är några byggjobbare som bygger om något tak eller liknande på ett av husen mittemot, och de väcker mig varje morgon med ett jävla dunkande. Alltså de måste låta som mest kl 8 på morgonen av någon jävla anledning. Det är sjukt irriterande. Resten av dagen låter det inte så mycket, men på morgonen då ska de låta så ini helvete!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0