Emmabodafestivalen!

Måste börja med att skriva att det fortfarande är väldigt irriterande när man skrivit ett inlägg i bloggen och sedan inte kan spara det för att sidans servrar är överbelastade. Det hände i onsdags när jag hade skrivit lite av varje, men nu hoppas jag på att det ska fungera. 

Efter väldigt mycket övervägande så kom jag iväg till Emmabodafestivalen. Jag var verkligen inte sugen på att åka dit innan, men det blev så väldigt mycket bättre än jag hade föreställt mig. Det var jag, Nisse, Haga, Robert och Lina som åkte ner, och festivalen började väl lite halvdåligt i och med att jag inte ville vara med på att lägga en geting i den mat vi skulle äta. Det var en tävling som gick ut på att spela sten, sax, påse mot varandra och den som kom sist skulle då få en geting i sin mat. Personligen tycker jag varken det är speciellt äckligt eller roligt och således helt meningslöst så jag ställde mig utanför den tävlingen. Sedan när vi kom fram till festivalområdet blev det lite osämja om var vi skulle bo, men där gav jag med mig och det var nog lika bra, för den platsen vi tog var väldigt mysig och bättre än jag trodde från början. Efter dessa mindre intermesson blev allting så bra. Jag och Nisse gick runt på kvällarna och hade oerhört roligt med diverse trevliga festivalmänniskor :-). Det var iofs en negativ sak som hände som förstörde en del, men annars var det underbart. På dagarna var jag, Nisse och Haga iväg och duschade vid Johansfors IFs fotbollsplan :-). Vi åkte runt och letade efter något lugnt ställe där vi kunde duscha då vi råkade hitta en vaktmästare vid fotbollsplanen som lät oss duscha där :-). Det finns vänlighet kvar i detta landet med all största tydlighet. Att få duscha där i lugn och ro betydde mycket för oss. Efter duschen åkte vi till Åke's för att äta god men lite dyr mat :-)... Eller det var mest att man inte fick så mycket mat. Utanför Åke's lyckades jag bli getingstucken för första gången på ialf tio år, vilket var lite spännande.
Jag såg inte så många band under festivalen, eller jag såg rätt många från tältet men reagerade inte så mycket på vad det var för sorts musik. Den musiken jag uppskattade mest var hursomhelst The Pipettes, Hello Saferide och I'm From Barcelona varav den sistnämnda jag bara såg ett par låtar med, men det var bra ändå.
Vi spelade också poker och ordjakten på dagarna vilket gjorde att det inte blev den oftast tröstlösa väntan på att det ska bli kväll :-). Det var Robert och Lina som hade med de spelen. Jag brukar inte gilla att spela poker men när man ändå inte hade så mycket annat att syssla med var det en bra grej att ha med. Jag lyckades till och med att vinna en av de tre turneringarna vi genomförde :-). Ordjakten däremot var jag och Haga ganska så sämst på, men vi båda blev mycket bättre med tiden. Måste även tillägga att Haga växte ett par snäpp i mina ögon under festivalen. Innan har vi inte varit ovänner, men ganska långt från vänner...
"young and sweet, only seventeen"... Det blir lattjo ibland...
Sista dagen blev tyvärr ganska misslyckad med konstant spöregn och lite andra underligheter... Men ska man summera så blev festivalen så mycket bättre än vad jag trodde innan. Jag avslutar med en bild från tältplatsen och en från Johansfors IFs fotbollsplan :-).
35234-235234-1
Snart blir det nog att gå ner och kika på ÖSK mot GIF Sundsvall.

Kommentarer
Postat av: Miian

Åhhh låter ju som du e värsta bråkmakaren babe! du ska va snäll mot dina vänner :P tack för samtalet...jag har inte lyckats i säng ÄN..men nu ska det ske..nattinatt

2006-08-14 @ 01:16:30
URL: http://miian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0