Juletider!

Nu var det länge sedan jag skrev något i den här bloggen och det beror på att mitt internet inte har fungerat. Telia fick för sig att koppla in en av mina grannars telefonlinje till min lägenhet och samtidigt koppla bort min vanliga telefonlinje från BBB. Men nu efter lite felanmälningar framåt och tillbaka så har jag fått tillbaka mitt internet efter ungefär tre veckors lång irriterande väntan. Jag ska ringa BBB's support på onsdag och försöka få ut lite kompensation. Nu vet alla ni som läser varför jag inte skrivit något ialf...

Vad har hänt i mitt liv och världen under den här tiden då? Ganska mycket skulle jag tro... Bland annat har ju herr hellylle Fuglesang lyckats komma upp i rymden och tillbaka. Jag tycker nästan det var lite tråkigt, trots att jag är en stolt svensk, att han lyckades komma upp. Nu går det inte skämta längre om att han aldrig kommer att få komma upp i rymden liksom... Andra saker som hänt är att James Brown dött :-(, E6:an rasat, översvämningar, julstök och annat jox.
Jag undrar just om CDWOW alltid vill göra sina kunder nervösa innan julafton genom att konstant skicka ut sina varor till dagen innan julafton oavsett när man beställer i december? Andra året i rad jag får grejerna precis dagen innan... Ny kurs i Psykologin också, personlighetspsykologi. Säkert den mest intressanta av de vi läst hittills men nu är det så mycket annat att göra så man "hinner" inte plugga som man ska... Kunde inte terminen börja ett par veckor tidigare istället för att sedan ta uppehåll över julen? Alla andra skolor börjar ändå i mitten av augusti men svenska universitet tycker onekligen om att jävlas med stackars studenter.

Igår var det julafton igen :-). Jag tycker nog fortfarande det är årets bästa dag :-). Vi firade hos storasysters familj som vanligt på senare år. Lisa, 1 år drygt, hade kommit på hur kul det var att öppna paket och ville mest hela tiden gå till granen och öppna paket :-). Eller nu ska jag inte vara orättvis... Det var mest under paketöppningen hon var het på klapparna och då inte bara hennes egna :-).
I mina paket låg det lite av varje som skjortor, kalsonger, lexikon mm... Många bra grejer men ingen digitalkamera den här gången heller, är de så dyra? Jag har faktiskt själv ingen aning men jag måste se till att köpa en hursomhelst. Julaftonens överraskning var att lillasyster hade satt på sig stora spenderarbyxorna och handlat massor av dyra saker :-). Bor man hemma och jobbar samtidigt så badar man väl nästan i pengar :-). Överhuvudtaget en lika trevlig julafton som vanligt.

Ikväll blir det av att dricka lite öl och partaja... Eller det kanske bara blir att dricka öl, brukar kunna vara klurigt att komma in på några bra ställen på juldagen. Alla går ut idag typ...

Så här på slutklämmen tänkte jag ge er några bra låttips :-). Inga nya låtar men väldigt bra ändå.

Dive - Captain Nemo
Manowar - Fighting the world
Bonnie Tyler - Faster than the speed of night

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0